Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Οι Εργαζόμενοι ΟΤΑ καταγγέλλουν τη χειροδικία σε βάρους υπαλλήλου του Δήμου Αγρινίου

Οι Εργαζόμενοι ΟΤΑ καταγγέλλουν τη χειροδικία σε βάρους υπαλλήλου του Δήμου Αγρινίου

“Οι εργαζόμενοι του Δήμου βρίσκονται και θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας χωρίς να υποκύπτουν σε εκβιασμούς και παραβατικές συμπεριφορές”, αναφέρει η ανακοίνωση.  Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την επίθεση που δέχθηκε από 38χρονο, το πρωί της Τρίτης 29 Οκτωβρίου, ένας 49χρονος υπάλληλος του Δήμου Αγρινίου στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης, .

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας, “ο συγκεκριμένος συνάδελφος προσπάθησε να εξηγήσει σε δημότη ποιες ενέργειες έπρεπε να κάνει και ποια δικαιολογητικά να προσκομίσει προκειμένου να εξυπηρετηθεί. Ο δημότης θεώρησε ότι τον ταλαιπωρεί και χειροδίκησε εναντίον του”.

“Οι εργαζόμενοι του Δήμου βρίσκονται και θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας χωρίς να υποκύπτουν σε εκβιασμούς και παραβατικές συμπεριφορές”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Οι εργαζόμενοι στις Υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου δίνουν καθημερινά μάχη παρά την έλλειψη προσωπικού προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους συμπολίτες μας.

Δυστυχώς όμως κάποιοι, ευτυχώς πολλοί λίγοι συμπολίτες μας δεν κατανοούν ότι για να εξυπηρετηθούν θα πρέπει και οι ίδιοι να συμμετέχουν ακολουθώντας τις οδηγίες των συναδέλφων και προβαίνουν σε απρεπείς ενέργειες θεωρώντας ότι αδικούνται.

Η θρασύτητα δε μερικών είναι τέτοια που κάποιες φορές κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων.

Τις τελευταίες ημέρες γίναμε δυστυχώς πάλι μάρτυρες βίαιης συμπεριφοράς σε βάρος συναδέλφου. Ο συγκεκριμένος συνάδελφος προσπάθησε να εξηγήσει σε δημότη ποιες ενέργειες έπρεπε να κάνει και ποια δικαιολογητικά να προσκομίσει προκειμένου να εξυπηρετηθεί.

Ο δημότης θεώρησε ότι τον ταλαιπωρεί και χειροδίκησε εναντίον του.

Η συνέχεια δόθηκε στην Αστυνομία και το Αυτόφωρο όπου ο δημότης τιμωρήθηκε για την απρεπή συμπεριφορά του.

Ο συγκεκριμένος συνάδελφος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης των πολιτών συμβουλεύοντας και καθοδηγώντας τους ακλουθώντας πάντα την νομιμότητα.

Αυτό φαίνεται ότι δεν αρέσει σε κάποιους που θεωρούν ότι μπορούν να επιβάλλουν τον δικό τους νόμο με κάθε μέσο.

Καταγγέλλουμε το γεγονός αυτό και κάθε παρόμοια συμπεριφορά η οποία θα μας βρίσκει απέναντι.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου βρίσκονται και θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας χωρίς να υποκύπτουν σε εκβιασμούς και παραβατικές συμπεριφορές.

*Φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.