Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Συλλυπητήρια επιστολή του Εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα” στην οικογένεια της 14χρονης Μαργαρίτας

panagia-eleousa

Συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένεια του Νεκτάριου Σαπλαούρα για την απώλεια της 14χρονης κόρης του Μαργαρίτας, απέστειλε το Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα”. Αναλυτικά η επιστολή προς την οικογένεια αναφέρει τα εξής:
Αγαπημένοι μας
Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Επίτιμη Πρόεδρος, τα ξεχωριστά παιδιά μας και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής & Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», νομού Αιτωλ/νίας (Μεσολόγγι- Αγρίνιο), σας εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμότατα συλλυπητήριά μας για την απώλεια της πολυαγαπημένης σας κόρης, Μαργαρίτας.
Σήμερα, η Μαργαρίτα, η μοναδική και ευαίσθητη, ταξιδεύει με ένα φως στα μαλλιά της, απαλλαγμένη από το ένυλο βάρος της, για τη γειτονιά των αγγέλων, όπου «ουκ έστι πόνος, ου λύπη, ου στεναγμός, αλλά ζωή ατελεύτητος». Θα μείνει για πάντα στη θύμησή μας και στην καρδιά μας.
Συμμεριζόμαστε τον πόνο της μικρότερης αδελφής, της οποίας θα λείψει η φυσική παρουσία, η αγάπη και η ζεστασιά της πανέμορφης Μαργαρίτας.
Σας ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη, Υπομονή και είθε η υπερευλογημένη μας Παναγία να σας στηρίζει στις δύσκολες αυτές στιγμές. Ο Θεός να
αναπαύει τη ψυχή της εν ειρήνη στα κατοικητήρια των αγίων και να είναι ελαφρύ το χώμα της Αγρινιώτικης γης που την σκεπάζει.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.