Τρίτη, Ιούνιος 18, 2019

Συλλυπητήρια Κατσιφάρα για τον θάνατο της Θεοδώρας Μασσαρά

Έχασε τη γενναία μάχη που έδινε με σοβαρή ασθένειά της η Θεοδώρα (Λόλα) Μασσαρά, κόρη της επι σειρά ετών προέδρου του Ιδρύματος Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Η Ελπίδα», πρώην στελέχους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας Μαρίας Μασσαρά – Δαφαλιά, η οποία βυθίστηκε στο βαρύ πένθος.

Είναι το δεύτερο «χτύπημα» που δέχεται καθώς το 2016 είχε χάσει και το σύζυγό της Ευθύμιο Μασσαρά, γεωπόνο και πρώην Διευθυντής Εγγείων Βελτιώσεων Αχαΐας σε ηλικία 91 ετών.

Το θλιβερό γεγονός προκάλεσε συγκίνηση στην κοινωνία της Αχαΐας και ιδίως στα Καλάβρυτα.

Η εκλιπούσα ασχολείτο επαγγελματικά με τις μεταφράσεις, ζούσε επί σειρά ετών στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στην Πάτρα.

Συλλυπητήριο μήνυμα Κατσιφάρα

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα σήμερα την απώλεια της Θεοδώρας Μασσαρά.
Ενός ανθρώπου γενναίου και ανιδιοτελούς που μ’ αξιοπρέπεια και σθένος πάλεψε έως το τέλος.
Η Θεοδώρα Μασσαρά υπήρξε, ακόμα, αγωνίστρια των δημοκρατικών αξιών και των ατομικών δικαιωμάτων, προερχόμενη από οικογένεια με βαθιά παράδοση στους αγώνες για την δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Στην οικογένεια της εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια, ιδίως στην μητέρα της Μαρία Μασσαρά, Πρόεδρο του Ογκολογικού Ξενώνα Ασθενών «Η Ελπίδα», με την οποία εδώ και δεκαετίες μας συνδέουν κοινοί αγώνες, κοινές ιδέες και κοινές κατακτήσεις».

Πληροφορίες www.gnomip.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.