Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

«Συμμαχία Πολιτών»: αγανακτισμένοι οι κατοίκοι των οδών Λήδας και Αχελώου στο Αγρίνιο

«Συμμαχία Πολιτών»: αγανακτισμένοι οι κατοίκοι των οδών Λήδας και Αχελώου στο Αγρίνιο

Ερώτημα – πρόταση για «την ανάγκη ασφαλτόστρωσης και αναβάθμισης φωτισμού των οδών Λήδας και Αχελώου» κατέθεσε η «Συμμαχία Πολιτών» στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κοινοποιώντας την στονΔήμαρχο  και τα μέλη Δημοτικού Συμβουλίου . Αναφέρει:

Κύριε Πρόεδρε
Θέλουμε να σας μεταφέρουμε την δικαιολογημένη αγανάκτηση των κατοίκων που διαμένουν στις οδούς Λήδας και Αχελώου καθώς και στην πάροδο Λήδας για την τραγική κατάσταση που βρίσκονται οι συγκεκριμένες οδοί για περισσότερο από μια δεκαετία δίνοντας μια εικόνα πλήρους εγκατάλειψης. Άσφαλτος δεν υπάρχει πουθενά, το τσιμέντο έχει υποστεί μεγάλες φθορές λόγω της διάβρωσης με τα χρόνια, οι λακκούβες κάνουν επικίνδυνη τη ζωή των κατοίκων ενώ ο φωτισμός είναι ελλιπέστατος έως ανύπαρκτος.

Για το θέμα αυτό οι κάτοικοι της περιοχής έχουν καταθέσει σχετικό αίτημα προς τον Δήμο Αγρινίου με τις υπογραφές τους από τις 2 Ιουνίου 2020 (Αρ. Πρωτ. 19220) αλλά παρότι πέρασε 1,5 χρόνος από τότε δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Επειδή πιστεύουμε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι Δημότες του Αγρινίου δικαιούνται να έχουν τουλάχιστον τις στοιχειώδεις υπηρεσίες και υποδομές ώστε να ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια και επειδή θέλουμε να πιστεύουμε ότι έτσι σκέφτεται και η Δημοτική Αρχή την καλούμε να δει το δίκαιο αίτημα των συνδημοτών μας και να προχωρήσει άμεσα στην ασφαλτόστρωση των οδών που προαναφέραμε και την αναβάθμιση του φωτισμού.

Για τη «Συμμαχία Πολιτών»
Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    Αυτά που λέγαμε κι εμείς οι κάτοικοι που μένουμε ακριβώς μετά τη Λήδας δεξιά δηλ. στην Ελπίδος αλλά και στην κάθετη της Βλαχερνών στην οδό Ελπίδας.Δημοτικός φωτισμός ανύπαρκτος .Βάζουνε κάτι λάμπες ψεύτικες.Δε φωτίζουν ούτε στο ένα μέτρο. Ο δρόμος της Λήδας λες και είναι από βομβαρδισμό.Αλλά ποιος να ενδιαφερθεί.Όλοι οι υπεύθυνοι τα ξέρουνε. Αλλά κανένας δεν έρχεται να δει από κοντά. Αγρίνιο κύριοι του Δήμου Αγρινίου δεν είναι μονο η κεντρική πλατεία και οι γύρω οδοί ,είναι και οι γειτονιές ειδικά στη συγκεκριμένη περιοχή όπου την Πέμπτη γίνεται η λαϊκή γίνεται το έλα να δεις .Μπαίνουν ανεξέλεκτα τα αυτοκίνητα πολιτών που έρχονται να ψωνίσουν στη λαική από την Λήδας και φρακάρει όλη η γειτονιά.Κι εμείς που μένουμε στην περιοχή δεν μπορούμε όχι αυτοκίνητο να βγάλουμε αλλά ούτε δίκυκλο. Αλλά ποιος να νοιαστεί.Οι υπεύθυνοι του δήμου μόνο για τις γειτονιές τους νοιάζονται.Κι εσύ υπόλοιπε κόσμε πλήρωνε σα κορόιδο τα δημοτικά τέλη στον ανύπαρκτο δήμο.Και τους κακοφαίνεται όταν δημοσιοποιείς το θέμα .Οπότε η μόνη λύση δημοσιοποίηση κάθε μέρα κάθε εβδομάδα κάθε μήνα σε όλα τα φιλόξενα σάιτ της πόλης. Τι θα κάνουν κάποια στιγμή θα φιλοτιμηθούν .Αλλά να ξέρουν από φιλότιμο οι υπεύθυνοι του δήμου;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.