Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

«Συμμαχία Πολιτών»-Αγρίνιο : Ο ιός είναι εδώ. Ας μην εφησυχάσουμε…

«Συμμαχία Πολιτών»-Αγρίνιο : Ο ιός είναι εδώ. Ας μην εφησυχάσουμε…

Έκκληση για τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό απευθύνει και η δημοτική παράταξη Αγρινίου «Συμμαχία Πολιτών». Η ανακοίνωση:

Ο ιός είναι εδώ. Ας μην εφησυχάσουμε.

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται στην Αιτωλοακαρνανία μεγάλη αύξηση κρουσμάτων covid-19. Συγκεκριμένα το τετραήμερο από 2 έως και 5 Μαΐου εντοπίστηκαν 202 κρούσματα στον Νομό εκ των οποίων τα 63 στον Δήμο Αγρινίου.

Αυτό δείχνει ότι η πανδημία δεν τελείωσε και δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Αντιθέτως επιβάλλεται να συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας (μάσκα, αντισηπτικό, αποστάσεις, πλύσιμο χεριών κλπ).

Επίσης να αποφύγουμε ανεξέλεγκτους συνωστισμούς σε πλατείες και δρόμους όπου δεν τηρούνται ούτε κατ’ ελάχιστο τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας και δημιουργούνται εστίες υπερμετάδοσης του ιού.

Άλλωστε με το άνοιγμα της εστίασης δεν υπάρχει πλέον λόγος γι’ αυτό. Μπορούμε να βρισκόμαστε εκεί πολύ ασφαλέστερα καθώς οι επιχειρήσεις εστίασης λειτουργούν  ελεγχόμενα με αυστηρούς όρους ασφαλείας τόσο για τους πελάτες όσο και το προσωπικό.

Έως ότου, μέσω των εμβολιασμών, φτάσουμε στο επίπεδο ανοσίας του πληθυσμού που θα μας επιτρέψει να ζήσουμε κανονικά.

Για τη «Συμμαχία Πολιτών»

Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Αγρινιώτης

    Και σήμερα 121 κρούσματα! Και αύριο, σίγουρα lockdown! Κι εσείς που εκπροσωπείτε μέρος των συμπολιτών, τό ρίχνετε στην “ατομική ευθύνη”! Όλα αυτά που είδαμε την προηγούμενη βδομάδα, δεν ήταν ευθύνη, ούτε της εκκλησίας, ούτε της Αστυνομίας, ούτε του δήμου! Μόνο οι πολίτες φταίμε! Υπάρχει Εισαγγελέας, κύριοι, γιατί δεν τόν ενοχλείτε;; Ένας Μητροπολίτης (Δράμας) σάς έβαλε τα γυαλιά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.