Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

«Συμμαχία Πολιτών»: απαράδεκτη η κατάσταση σε πεζοδρόμους του Αγρινίου

«Συμμαχία Πολιτών»: απαράδεκτη η κατάσταση σε πεζοδρόμους του Αγρινίου

Συνεδριάζει αύριο το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου και μία από τις ερωτήσεις που έχουν κατατεθεί προς τον Πρόεδρο του αφορούν την αποκατάσταση – συντήρηση των Πεζόδρομων.

Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο της «Συμμαχίας Πολιτών» Γιώργο Καραμητσόπουλο «η κατάσταση στην οποία βρίσκονται αρκετοί πεζόδρομοι του Δήμου μας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Αναφερόμαστε βεβαίως στις μεγάλες φθορές που έχουν υποστεί, κυρίως από τις συχνές διελεύσεις βαρέων οχημάτων. Οι πλάκες έχουν φύγει και έχουν δημιουργηθεί τεράστιες λακκούβες που μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν.Είναι προφανείς οι κίνδυνοι που υπάρχουν για την ασφάλεια των συμπολιτών μας και απολύτως δικαιολογημένη η αγανάκτηση τους».

Η ερώτηση :

Κύριε Πρόεδρε

Η κατάσταση στην οποία βρίσκονται αρκετοί πεζόδρομοι του Δήμου μας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Αναφερόμαστε βεβαίως στις μεγάλες φθορές που έχουν υποστεί, κυρίως από τις συχνές διελεύσεις βαρέων οχημάτων.

Οι πλάκες έχουν φύγει και έχουν δημιουργηθεί τεράστιες λακκούβες που μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν.

Είναι προφανείς οι κίνδυνοι που υπάρχουν για την ασφάλεια των συμπολιτών μας και απολύτως δικαιολογημένη η αγανάκτηση τους.

Για του λόγου το αληθές σας επισυνάπτουμε δυο φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατεί στον Πεζόδρομο Αγρίου που αποτελεί μια μόνο από τις πολλές περιπτώσεις. Όπως μπορείτε να δείτε υπάρχουν λακκούβες διαστάσεων 1,30 m και 1,20 m που παραπέμπουν πράγματι, ειδικά όταν βρέχει, σε διαδρομές της άγριας φύσης.

Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκονται πλέον αρκετοί πεζόδρομοι του Δήμου μας.

Επειδή το θέμα αυτό δεν είναι σημερινό αλλά υφίσταται για πολύ καιρό, και επειδή καθήκον της Δημοτικής Αρχής είναι να φροντίζει τόσο για την ασφάλεια όσο και για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών,

ερωτάται η Δημοτική Αρχή:

πότε επιτέλους θα αποφασίσει να ασχοληθεί με το θέμα της αποκατάστασης των φθορών στους πεζόδρομους που θέτουν καθημερινά σε κίνδυνο και καθιστούν δύσκολη την ζωή των συνδημοτών μας;

Για τη «Συμμαχία Πολιτών»

Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

  2. Ανώνυμος

    πραγματικά ΑΣΧΗΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ για τα σημεία πεζοδρόμησης από τα παρκαρισμένα οχήματα των εισβολέων στην πόλη!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.