Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Οι Αιτωλοακαρνάνες Επιχειρηματίες στη «συμμαχία για την ανάπτυξη»

Οι  Αιτωλοακαρνάνες Επιχειρηματίες στη «συμμαχία για την ανάπτυξη»

Διεύρυνση του Δικτύου Επιχειρηματικότητας της ΠΔΕ με τη συμμετοχή του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών (Ε.Ν.Α.)po-karpetas-ena
Το Δίκτυο “Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και την Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα” (ΣΕΑΔΕ) διευρύνεται με τη συμμετοχή ενός ακόμη ιδρυτικού μέλους, το Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών (Ε.Ν.Α.).
Σε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνου Καρπέτα, και του Προέδρου του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών Γεώργιου Τσιαβίκου, εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον και η επιθυμία του Συνδέσμου να συμμετάσχει ως ιδρυτικό μέλος στο Δίκτυο Επιχειρηματικότητας, για την προώθηση και την πραγματοποίηση των στόχων του. Παράλληλα ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη, για τους σκοπούς του Συνδέσμου Ε.Ν.Α. οι οποίοι εναρμονίζονται με το Δίκτυο, καθώς και για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου από την ίδρυσή του έως και σήμερα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καρπέτας, καλωσόρισε το νέο ιδρυτικό μέλος του Δικτύου “Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και την Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα” δηλώνοντας το σημαντικό ρόλο που καλείται να παίξει η επιχειρηματικότητα στην ανάταξη της οικονομίας, ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη γνώση και την οικονομική ανάπτυξη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης από τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών, ο Αντιπρόεδρος Μαστρογιάννης Νικόλαος, ο Γραμματέας Σκαλιστής Γεώργιος και ο Ταμίας Κωνσταντινίδης Ορέστης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.