Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Συμπατριώτισσα μας η υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων που βρήκε και παρέδωσε τσάντα με 19.000 ευρώ

Συμπατριώτισσα μας η υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων που βρήκε και παρέδωσε τσάντα με 19.000 ευρώ

Σε μία σπάνια κίνηση ανθρωπιάς προέβη υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων που κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα απο τον Εμπεσό του Βάλτου.

Ο λόγος για την Ευαγγελία Ράβδου από τον Εμπεσό Βάλτου η οποία βρήκε μία τσάντα με 19.000 ευρώ και την παρέδωσε στην Αστυνομία.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook ανέδειξε αυτή τη σπουδαία πράξη που δύσκολα συναντάμε.

«Η Ευαγγελία εργάζεται στην καθαριότητα του δήμου μας. Βρήκε μία τσάντα με 19.000 ευρώ και με τον επιστάτη συνάδελφό της, το παρέδωσαν στην αστυνομία. Στην Ευαγγελία λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι για την τσάντα αλλά γιατί στέλνει ένα σπουδαίο μήνυμα σε όλους μας. Ότι η αξιοπρέπεια, η ανθρωπιά και ο αλληλοσεβασμός, είναι τα κλειδιά για μία καλύτερη κοινωνία», αναφέρει στην ανάρτησή του ο δήμαρχος της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr η Ευαγγελία βρήκε το τσαντάκι ώμου με το μεγάλο χρηματικό ποσό την Μ.Πέμπτη στο Μοναστηράκι, το παρέδωσε στον προϊστάμενο της και αρμοδίως ακολούθηθηκε η διαδικασία για να φτάσει στον ιδιοκτήτη του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Εχουμε 5 ευρω στη τσεπη και κοιταζουμε 100 φορες, τα ‘χουμε ????? η τα χασαμε ?? .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.