Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Συμπληρώνεται το παζλ του ψηφοδελτίου Aιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ

Οι τελευταίες διεργασίες γύρω από τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων των κομμάτων είναι σε εξέλιξη και ειδικά στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται σήμερα να «κλειδώσει» η λίστα της Αιτωλοακαρνανίας ώστε άμεσα να ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες παραμένουν κενές δύο θέσεις που προορίζονται για γυναικείες υποψηφιότητες κατά προτεραιότητα από Ξηρόμερο και Ναυπακτία για τις οποίες έχουν βολιδοσκοπηθεί τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και μια γνωστή δημοσιογράφος.
Οι δεδομένες μέχρι τώρα υποψηφιότητες είναι της βουλευτού Μαρίας Τριανταφύλλου και της Ηρώς Ζαβογιάννη, εξ Αμφιλοχίας ορμώμενης υποψήφιας και το 2015 που υπηρέτησε και στη θέση διευθύντριας του Πολιτικού Γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Πιθανότατη εξάλλου είναι η υποψηφιότητας της νεαρής Γεωργία Μιχαλάτου.
Χωρίς εκπλήξεις οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή των πέντε ανδρών. Ο βουλευτής Γιώργος Βαρεμένος, ο Σταύρος Καραγκούνης, ο υφυπουργός Υποδομών Θάνος Μωραΐτης, ο Σωτήρης Κοντονάσιος (πολιτευτής και το 2015) και ο Γιώργος Βασιλείου (συμμετείχε στη λίστα του Σεπτεμβρίου 2015 όταν και δεν απαιτούνταν σταυρός) θα είναι εκτός απροόπτου οι υποψήφιοι.
Ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Κοκκινοβασίλης απέσυρε τη διαθεσιμότητα του όπως ήταν αναμενόμενο καθώς εξ αρχής είχε διαμηνύσει πως επιθυμεί τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο σε περίπτωση που σε αυτό δεν περιλαμβάνεται ο Θάνος Μωραΐτης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ !!! CHRISTOS

  2. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ

    Βάλτε και την Χριστινάρα μέσα. Τώρα που αποχώρησε ο Κοκκινοβασίλης που τζάμπα είχε πάει στο ΣΥΡΙΖΑ από χρόνια χωράει. Τότε θα γίνουν όλα πιο εύκολα. Σύριζα και τα μυαλά στα κάγκελα.

  3. Αληθινος Αντιμνημονιακος.

    Oύτε μισή ψήφο στο κόμμα του μνημονιου και των Πρεσπών. Καλά δεν ντρέπονται αυτοι που μπαινουν υποψήφιοι στο Συριζα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.