Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Επίσημη η σύμπραξη Παπαναστασίου-Καζαντζή

Επίσημη η σύμπραξη Παπαναστασίου-Καζαντζή

“Προς όφελος των πολιτών προχωρούμε σε μια μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη προσβλέποντας σε ακόμη πιο δημιουργικές ημέρες για τον τόπο μας», λένε οι μέχρι πρότινος αυτοδιοικητικοί αντίπαλοι. 

Επισημοποιήθηκε η σύμπραξη των συνδυασμών του Γιώργου Παπαναστασίου και του Νίκου Καζαντζή.

Οι δυο άνδρες εξέδωσαν κοινή δήλωση και φωτογραφήθηκαν από κοινού υποστηρίζοντας πως «προχωρούν  σε μια μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη προσβλέποντας σε ακόμη πιο δημιουργικές ημέρες για τον τόπο μας».

Οι πρώην συνεργάτες που έγιναν σφοδροί αντίπαλοι βρήκαν ξανά κοινό βηματισμό και η εξέλιξη έχει πολλές ερμηνείες.  «Σε  αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, όσοι περισσότεροι ενώσουμε τις δυνάμεις μας τόσο το καλύτερο για το Αγρίνιο», είναι η δική τους.

Πριν λίγα λεπτά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τον   Νίκο  Καζαντζή και προχώρησαν σε κοινή δήλωση για τη σύμπραξη των παρατάξεων τους, η οποία έχει ως εξής:

«Με απόλυτη επίγνωση της ευθύνης μας έναντι των Αγρινιωτών, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν το όραμα και τις δυνατότητες μας, δίνουμε τα χέρια και κοιτάμε μπροστά.

Η πολιτική πράξη δυναμώνει από τη σύνθεση δυνάμεων, εδραιώνεται από το πολιτικό θάρρος και απελευθερώνεται από  τη συνεργασία με όρους καλής  πίστης.

Συμφωνήσαμε με τον κ. Καζαντζή ότι,  σε  αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, όσοι περισσότεροι ενώσουμε τις δυνάμεις μας τόσο το καλύτερο για το Αγρίνιο.

Προς όφελος των πολιτών προχωρούμε σε μια μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη προσβλέποντας σε ακόμη πιο δημιουργικές ημέρες για τον τόπο μας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

10 Σχόλια

 1. Ο εξαπατημένος...

  Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα…περαστικά μας παιδιά!!!!

 2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

  ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟ.ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΖΙ.ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΥΓ .ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΖΗΚΟ……

 3. Κωστας

  Θα μπορούσε πράγματι κάποιος να δεχθεί καλόπιστα την αδελφοποιηση των δύο πολιτικών ανδρών εις το όνομα των πολιτών του Αγρινίου. Όμως τα λόγια είναι βαριά την τετραετία αυτή και δύσκολα κολλάει το γυαλί όταν ραγισει. Μήπως όμως τα προσωπικά οφέλη και οι φιλοδοξίες είναι η σπίθα που άναψε τώρα αυτές τις δύσκολες περιόδους και έχουμε την απρόσμενη συμφιλίωση των δύο ανδρών? Τι λες ψηφοφορε Αγρινιωτη?

 4. Νίκος Παππάς

  Εύχομαι να είναι για το καλό του ΑΓΡΙΝΊΟΥ.

 5. Άκης Ρίγας

  Πως γράφεται το Νίκος..?
  Ξέρετε….?
  Να σας πω εγώ με “η” (ήττα) στο τέλος.
  Κρίμα για το νέο σου γραφείο και για τους απογόνους του.
  Καμία εμπιστοσύνη δεν θα εκπέμπεις πλέον πουθενά, ότι έβγαλες έβγαλες.
  Γειά σου πελατεία.
  Γειά σου πολιτική.
  Γειά σου Νίκ_*
  *Το τελευταίο γράμμα να το βάλει ο καθείς κατά το δοκούν.

 6. Αντι-δήμαρχος

  Στημένο καλά εδώ και χρόνια. Εικονικό διαζύγιο ενόψει Καλλικράτη και τώρα ξανά μαζί. Αν δούμε και καμία αντιδημαρχία δεν θα μας κάνει εντύπωση. Όλα για την καρέκλα.

 7. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  Για γέλια και για κλάματα είστε και οι δύο.

 8. Στέλιος Αγγελής

  Μία καλοπροαίρετη συνεργασία, ακόμη και ολόκληρης της αντιπολίτευσης με την συμπολίτευση, αν δηλαδή γίνει ξεκάθαρα και πειστικά για το καλό των δημοτών και της χώρας, θα κάνει!!…. κυριολεκτικά θαύματα!!!.
  Αν όμως είναι κακοπροαίρετη, με σκοπό προσωπικά οφέλη, οικονομικά, ψηφοθηρικά, αντεκδικήσεων, και μ’ ένα σωρό άλλων τέτοιων σκέψεων, τότε, με λίγη φαντασία προς το κακό, θα μπορούσε να ήταν…. και εγκληματική!!
  Ας ελπίσουμε, κι ας ευχηθούμε, να έγινε για την πρώτη περίπτωση!!

 9. Δημήτρης Κοντονίκας

  Να βγει ο Άκης να μας πει ποσο φοβερά τα κάνανε όλοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.