Δευτέρα, 18/06/2018

τέντες μπινιάρος all4care
PRAKTIKA

Σύμβαση για το έργο αναβάθμισης του βιολογικού Ναυπάκτου

biologikos

Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ
Υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Δήμου Ναυπακτίας, της ΔΕΥΑΝ και της Εταιρίας – Κοινοπραξίας Σακελλάρης – Λιάρος ΑΤΕ η σύμβαση για το έργο αναβάθμισης του βιολογικού Ναυπάκτου με τίτλο « Έργο εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Ναυπάκτου ύψους 2.764.012,36€ πλέον ΦΠΑ».
«Η ένταξη ενός απενταγμένου έργου ήταν μια πολύπλοκη – πολύπαθη διαδικασία που προέκυψε μετά από συνεχείς επαφές και διαβουλεύσεις με τα αρμόδια υπουργεία και υπηρεσιακούς παράγοντες. Χρηματοδοτικές δυσκολίες, αγκυλώσεις, καταγγελίες και δικαστικές διενέξεις ήταν μόνο κάποιες από τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Αποδείξαμε ότι όλα γίνονται «με άρωμα νομιμότητας» στο έργο του βιολογικού Ναυπάκτου, πετυχαίνοντας την ένταξη και χρηματοδότηση ενός σημαντικού αναπτυξιακού έργου για την Ναυπακτία», ανέφερε ο δήμος Ναυπακτίας.
Με την ολοκλήρωση του έργου θα παραδοθούν ολοκληρωμένα και λειτουργικά έργα επέκτασης εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων δυναμικότητας εξυπηρέτησης 40.000 κατοίκων. Στην προτεινόμενη επέκταση προβλέπεται να εξυπηρετηθούν οι περιοχές Λυγιά, Ξηροπηγάδου, Αντιρρίου και Πλατανίτη.
Ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο μετά από συντονισμένες προσπάθειες πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για υλοποίηση αν και απεντάχθηκε δυο φορές. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος : «Συνεχίζουμε με όραμα και αποφασιστικότητα χωρίς να υποκύπτουμε σε πιέσεις και συμφέροντα».

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.