Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Συμβολική διαμαρτυρία στο Νοσοκομείο Αγρινίου μετά την κηδεία του Σπύρου Μπάθα

Συμβολική διαμαρτυρία στο Νοσοκομείο Αγρινίου μετά την κηδεία του Σπύρου Μπάθα

nosokomeio-2 (1)Σε συμβολική διαμαρτυρία στο Νοσοκομείο Αγρινίου προέβησαν σήμερα νεαρά άτομα μετά την κηδεία του Σπύρου Μπάθα. Διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο για τον αδικοχαμένο 18χρονο και οι οποίες θα αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας. Οι νεαροί μετέβησαν στο Νοσοκομείο κυρίως με μηχανάκια ενώ μεταξύ αυτών ήταν και η Ελένη Σκανδάλου, πολιτεύτρια της Λαϊκής Ενότητας , γνωστής για τη δράση της σε κινήματα της πόλης.
Ωστόσο καθώς έφερε μαζί της πανό του Σωματείου «Δικαιώμα στη Ζώη» ακολούθησε ανακοίνωση του Σωματείου με την εξής αναφορά: « Το Σωµατείο “∆ικαίωµα στη Ζωή” ανακοινώνει ότι ουδεµία απόφαση πάρθηκε µέσα από Συνέλευση του Σωµατείου για να πραγµατοποιηθεί Παράσταση ∆ιαµαρτυρίας στο Νοσοκοµείο Αγρινίου. Για το λόγο αυτό το Σωµατείο δηλώνει ότι δεν έχει καµία σχέση µε την εν λόγω κινητοποίηση».
Σημειωτέον πως οι διαμαρτυρόμενοι συναντήθηκαν με τον διοικητή του Νοσοκομείου ενώ στο σημείο έσπευσε και αστυνομία χωρίς πάντως να προκληθεί κάποιο πρόβλημα.
Όλα αυτά ενόσω η οικογένεια φέρεται αποφασισμένη να αναζητήσει τυχόν ιατρικές ευθύνες για το θάνατο του 18χρονου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. jem

    Με όλο το σεβασμό προς τον Νέο που χάθηκε και χωρίς να γνωρίζω λέπτομέρειες για το ατύχημα θα ήθελα να πώ παιδιά οδηγήτε λίγο καλύτερα γιατί αυτά που βλέπω κάθε μέρα με την οδήγηση είναι άνευ προηγουμένου.

  2. Σταυρουλα

    Πες οτι εφταιγε το παιδι,στο νοσοκομειο οι γιατροι που τον εξετασαν δεν βρηκαν την εσωτερικη αιμοραγια;επρεπε να πεθανει δηλαδη;πες για τις ευθυνες των γιατρων!ελεος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.