Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Συμβολική κινητοποίηση της ΟΑΣ με αφορμή την Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Yγεία

Συμβολική κινητοποίηση της ΟΑΣ με αφορμή την Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Yγεία

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας καλεί τους αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής (παίρνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης) σε συμβολική κινητοποίηση αύριο 7 Απριλίου ,στις 11.00 π.μ, στο Αγροτικό Ιατρείο Καινουρίου με αφορμή την Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Yγεία που καλεί η ΟΕΝΓΕ. Η ανακοίνωση:

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Σήμερα και μπροστά στις εξελίξεις η ΟΑΣ Αιτ/νιας, υπερασπίζοντας το συμφέρον της υγείας του λαού, στηρίζει τα αιτήματα των υγειονομικών.
Καλούμε τους αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής (παίρνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης) σε συμβολική κινητοποίηση της Ομοσπονδίας μας αύριο 7 Απριλίου στο Αγροτικό Ιατρείο Καινουρίου στις 11.00 π.μ με αφορμή την Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Yγεία που καλεί η ΟΕΝΓΕ.
Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι πως η κυβέρνηση, είναι στη λογική του «κόστους- όφελος» και προχωρά με το «βλέπουμε και κάνουμε». Οι ευθύνες είναι διαχρονικές για την ως τώρα υποστελέχωση και την απαξίωση του δημόσιου συστήματος υγείας. Μπροστά, λοιπόν, στη κρίσιμη μάχη της πανδημίας του κορονοϊού δεν μπορούμε να μένουμε σιωπηλή και να μην διεκδικούμε, άμεσα τώρα να ξεπεραστούν οι ελλείψεις και οι καθυστερήσεις.
Εκφράζουμε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας σε αυτούς που δίνουν τη μάχη
Διεκδικούμε:
• Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.
• Πλήρης στελέχωση και εξοπλισμός του Νοσοκομείου και όλων των δημόσιων δομών ΠΦΥ και Κέντρων Υγείας του νομού. Ιδιαίτερα για τα ΚΥ της υπαίθρου του νομού απαιτείται άμεση στελέχωση λαμβάνοντας υπόψη ότι ο πληθυσμός της στην πλειοψηφία του ανήκει στις ευπαθείς ομάδες (ηλικιακά).
• Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.
• Πλήρης επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
• Άμεση ένταξη όλων των εργαζομένων στο νοσοκομείο και στα κέντρα υγείας στα ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.