Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2020

Συναγερµός για τον Καραµανλή στη Θεσσαλονίκη

Σε εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων της ΝΔ σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης θα µιλήσει ο Κ. Καραµανλής

Η σηµερινή παρουσία του Κώστα Καραµανλή στην εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων του κόµµατος στην Α’ και στη Β’ Θεσσαλονίκης και ο χαιρετισµός που θα απευθύνει έχουν σηµάνει συναγερµό στον κοµµατικό µηχανισµό. Η κινητοποίηση είναι µεγάλη, προκειµένου να πραγµατοποιηθεί µια συγκέντρωση «αντάξια του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος θα µιλήσει για πρώτη φορά δέκα χρόνια µετά το τέλος της πρωθυπουργίας του», όπως έλεγαν χαρακτηριστικά κοµµατικά στελέχη.

Χαρακτηριστικό της κινητικότητας που δείχνει η ∆ιοικούσα του κόµµατος είναι πως έχει αποστείλει δύο φορές δελτίο για την εκδήλωση, που θα πραγµατοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Η πρώτη σύσκεψη για την κινητοποίηση όλου του µηχανισµού έγινε το πρωί του περασµένου Σαββάτου στα γραφεία της ∆ιοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, υπό την προεδρία του Τάσου Σπηλιόπουλου.

Στη σύσκεψη εκτός από κοµµατικά στελέχη συµµετείχαν και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Α’ και στη Β’ Θεσσαλονίκης, και αντικείµενό της ήταν η πολιτική και οργανωτική προετοιµασία της εκδήλωσης. Είναι χαρακτηριστικό πως πρόεδροι των ΝΟΔΕ και στελέχη από όλη την Κεντρική Μακεδονία προγραµµατίζουν να δώσουν ηχηρό «παρών» στην εκδήλωση, ενώ υποψήφιοι βουλευτές και από άλλες περιοχές αλλάζουν τα προγράµµατά τους προκειµένου να βρίσκονται στο «Ι. Βελλίδης».

ethnos.gr 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.