Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Συναγερμός και στο Αγρίνιο: 69χρονη με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο

Συναγερμός και στο Αγρίνιο: 69χρονη με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο

Συναγερμός στις υγειονομικές αρχές της Αιτωλοακαρνανίας ηχεί πλέον δυνατά καθώς εμφανίζονται κρούσματα κορωνοϊού σε διάφορα σημεία του Νομού.

Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες του agrinionews.gr,  μια 69χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σήμερα στο νοσοκομείο Αγρινίου με κορωνοϊό καθώς υπήρξε θετικό το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε. Eνεργοποιήθηκε παράλληλα η διαδικασία ιχνηλατήσεων σε άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος και άλλες επαφές.

Την ίδια ώρα τρία άτομα στην περιοχή του Μεσολογγίου-γιατρός και ασθενής στο Νοσοκομείο και κάτοικος χωριού – έχουν διαγνωσθεί με κορωνοϊό και αναμένονται τα επαναληπτικά τεστ τους. 28χρονη Αγρινιώτισσα εξάλλου περιλαμβάνεται στη χθεσινή λίστα του ΕΟΔΥ αλλά η συγκεκριμένη γυναίκα  φέρεται να βρίσκεται εκτός νομού.

Στις εξελίξεις περιλαμβάνεται και το γεγονός πως Νοσοκομείο Αγρινίου στις 24 Αυγούστου θα μετατραπεί σε «Νοσοκομείο Αναφοράς» καθώς δυο κλίνες ΜΕΘ θα δεσμευθούν για νοσούντες με κορωνοϊό. Το γεγονός αυτό πάντως προβληματίζει γιατρούς και προσωπικό που δεν παύουν να επισημαίνουν τις ελλείψεις σε έμψυχο δυναμικό και υλικά.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.