Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Επίσκεψη και θεσμικές συναντήσεις της Κατερίνας Κιτσάκη στο Μεσολόγγι

Επίσκεψη και θεσμικές συναντήσεις της Κατερίνας Κιτσάκη στο Μεσολόγγι

Σημαντικές θεσμικές συναντήσεις στην περιοχή του Μεσολογγίου είχε η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία, Κατερίνα Κιτσάκη.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, με τον Διευθυντή του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου- Ακαρνανικών Όρεων κ. Σελιμά ενώ επισκέφθηκε και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας.

Η ίδια σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Ανάπτυξη, περιβάλλον και αειφορία, ασφάλεια και ελευθερία. Το τρίπτυχο αυτό, που συνοψίζει και το μεγαλύτερο μέρος των σύγχρονων πολιτικών ζητημάτων, επιχείρησα να διερευνήσω με τρεις σημαντικές επισκέψεις στην Ι.Π. Μεσολογγίου.

Σε τρεις θεσμούς- στυλοβάτες της τοπικής κοινωνίας:

 Πρώτος σταθμός, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ενημερώθηκα από την Αντιπεριφερειάρχη κ. Χ.Σταρακά για τα έργα που είναι σε εξέλιξη, τις προοπτικές αλλά και τις ελλείψεις που έχει ακόμη η Αιτωλοακαρνανία. Έχουν γίνει πολλά, μπορούμε περισσότερα. Έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά!

Δεύτερος σταθμός, ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου, εκεί που συναντήσαμε τον περιβαλλοντολόγο, Διευθυντή της Υπηρεσίας κ. Γ. Σελιμά. Στον θεσμό, που δημιουργήθηκε το 2003 και έχει εξελιχθεί σε θεματοφύλακα της αειφόρου ανάπτυξης και της προστασίας του Περιβάλλοντος στην ευρύτερη περιοχή της Λιμνοθάλασσας.

Τρίτος σταθμός η αστυνομική διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας. Η ασφάλεια των πολιτών, η ελευθερία στο πλαίσιο της Δημοκρατίας και η σχέση Νόμου και Δικαίου, είναι για μένα εκτός από πολιτικό διακύβευμα, μια συνεχής προσωπική αναζήτηση. Η συνάντηση με την Διεύθυνση της Αστυνομίας και τους εκπροσώπους των εργαζομένων, ανέδειξε τόσο το σημαντικό έργο όσο και την ανάγκη για νέα θεσμικά εργαλεία που θα βοηθούν την Αστυνομία, να είναι περισσότερο φιλική και αποτελεσματική για τους πολίτες, με καλύτερες συνθήκες για τους εργαζομένους.

Ο τόπος μας έχει ισχυρές, σιωπηλές ομάδες πολιτών, που δουλεύουν πολύ και μιλάνε λίγο. Με αυτούς είμαι και αυτούς επιθυμώ να εκφράσω. Τους Αιτωλοακαρνάνες που ζούμε μαζί, τα μεγάλα προβλήματα, τις χαρές και τις λύπες. Με τους ανθρώπους της προκοπής, της προόδου και της αποτελεσματικότητας.

Για τον τόπο μας και τα παιδιά μας

Κατερίνα Αθαν. Κιτσάκη

Υποψήφια Βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ. Αιτωλοακαρνανίας

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.