Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Συναντήσεις της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας

Συναντήσεις της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας

Ανακοίνωση της  Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας

Την περασμένη Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019, το Κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν) αποτελούμενο από την πρόεδρο  Δήμητρα Δημαδάμα, τον Αντιπρόεδρο  Θανάση Καλαβρουζιώτη, τον Αναπληρωτή Γραμματέα  Βασίλη Δ. Ζήσιμο, τον Οργανωτικό Γραμματέα Χρήστο Βελέντζα και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ.Πάνο Κοτρώτσο, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Ιερόθεο, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, στην Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανία Μαρία Σαλμά και στον Δήμαρχο Ναυπακτίας   Βασίλη Γκίζα. Συνεχάρησαν τους νεοεκλεγέντες και τους ευχήθηκαν υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

Οι συναντήσεις είχαν εθιμοτυπικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ο.ΣΥ.Ν, και πραγματοποιήθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα και χαρακτηρίζονται ως εποικοδομητικές.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν η ενημέρωση  για το Ψήφισμα, τα Συμπεράσματα και το Πόρισμα του Β΄Πανναυπακτιακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου “Η Ναυπακτία Ψηλά” καθώς και να  αναδειχτούν τα οξυμμένα προβλήματα της Ναυπακτίας καθώς και οι προοπτικές ανάπτυξή της.

Βασικό εργαλείο της προόδου και προκοπής του Δήμου Ναυπακτίας είναι ο Τουρισμός σε όλες τις εκφάνσεις του, υπογραμμίζει η ΟΣΥΝ σημειώνοντας πως “η Ευηνολίμνη, τα Λουτρά Στάχτης, η Ναύπακτος με το κάστρο της και τα Αρχαία Χριστιανικά Μνημεία της γύρω περιοχής, καθώς και η Βαράσοβα αποτελούν την ατμομηχανή ανάπτυξης της Ναυπακτίας. Όμως αναγκαία συνθήκη της ανάπτυξης είναι η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου σε μια σύγχρονη μονάδα υγείας καθώς και ένα σωστό ασφαλτοστρωμένο δίκτυο σε όλα τα χωριά του Δήμου, το οποίο θα επιβλέπεται και θα συντηρείται συνέχεια”.

Σκοπός εξάλλου των συναντήσεων η πρόθεση της ΟΣΥΝ να τονίσει με έμφαση σε όλους τους συνομιλητές ότι εν όψει των εορτασμών του 2021 για τα 200 χρόνια από την Παλιγγενεσία που θα οργανωθούν στην περιοχή μας, η Ο.ΣΥ.Ν και οι Σύλλογοι μέλη της έχουν προτάσεις και θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στην οργάνωση και την προετοιμασία των εκδηλώσεων με εκπρόσωπό τους.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.