Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020

12ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης»: με πολιστιστικά δρώμενα κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι παραλίμνιες κοινότητες

Συντονισμός φέτος για να μην επαναληφθεί το περσυνό φιάσκο που εξέθεσε τη δημοτική αρχή.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του 12ου Ημιμαραθώνιου «Μιχάλης Κούσης» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Αγρίνιο.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου υπό τον Αντιδήμαρχο Παιδείας – Αθλητισμού Χρήστο Ζαρκαβέλη συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης:

«Καλούμε όλους τους Αγρινιώτες να πάρουν μέρος στην μεγάλη αθλητική γιορτή της πόλης. Φέτος προσκαλέσαμε τις παραλίμνιες κοινότητες να συμμετάσχουν με την παρουσίαση πολιτιστικών δρώμενων. Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος οι συνδημότες μας θα αγκαλιάσουν την εκδήλωση».

Παρόντες στη σύσκεψη οι Αντιδήμαρχοι Κ.Καλαντζής και Μ.Σκορδόπουλος, και εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών: Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80, Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου και Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου και της Τροχαίας Αγρινίου.

Εγγραφές για συμμετοχή στον αγώνα θα γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Αγρινίου http://www.cityofagrinio.gr, στο σύνδεσμο του αγώνα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.