Δευτέρα, Ιανουάριος 21, 2019

Eνημερώθηκε από τη Σταρακά για τα ζητήματα της Αιτωλοακαρνανίας ο Καμίνης

po-kaminis-staraka


Το δήμαρχο της Αθήνας και υποψήφιο για την αρχηγία της Κεντροαριστεράς, Γιώργο Καμίνη υποδέχθηκαν χθες το απόγευμα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στο Μεσολόγγι, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Γιάννης Λύτρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Μπαλαμπάνης, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Τέγας καθώς και στελέχη της Περιφέρειας.
Ο κ. Καμίνης ενημερώθηκε διεξοδικά για τα ζητήματα που αφορούν την Αιτωλοακαρνανία και δήλωσε ότι είναι διαρκής ο αγώνας του για τις αλλαγές που θα αποφέρουν αληθινή αποκέντρωση στη χώρα.
«Πρόκειται για έναν άνθρωπο της Αυτοδιοίκησης και των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων από την εποχή που ήταν Συνήγορος του Πολίτη», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σταρακά και συμπλήρωσε:«Θεωρώ πως είναι ύψιστης σημασίας ζήτημα για την ισορροπία του πολιτικού μας συστήματος η ύπαρξη μιας ισχυρής και σύγχρονης Κεντροαριστεράς.Στόχος του νέου αρχηγού της κεντροαριστεράς πρέπει να είναι η επαναφορά του πολίτη στην πολιτική, η επανεμφάνιση της εμπιστοσύνης στους θεσμούς και η άμβλυνση, όχι η όξυνση των διαφορών.
Παράλληλα όμως και οι λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον κόσμο, με προοδευτικές και μαζί μεταρρυθμιστικές προτάσεις».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.