Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, 2020

Συνάντηση Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου με το νέο Διοικητή του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων

stnantisi emporoviomixanikos mesologgi
Συνάντηση μεταξύ του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου και του νέου Διοικητή του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, Συνταγματάρχη Δημήτρη Σπύρου, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, στα γραφεία του τελευταίου.

Παρόντες στη συνάντηση εκ μέρους του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου ήταν ο Πρόεδρος, κ. Βασίλης Σπυρόπουλος και ο Γεν. Γραμματέας, κ. Κων/νος Πασιόπουλος, οι οποίοι απηύθυναν θερμές ευχές προς τον κ. Σπύρου με την ευκαιρία της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του.

Πεποίθηση της Διοίκησης του Συλλόγου είναι, ότι λόγω της προγενέστερης πολυετούς παρουσίας του Συνταγματάρχη στο Στρατόπεδο του 2/39 Σ.Ε., που του επιτρέπει να γνωρίζει εκ του σύνεγγυς τα προβλήματα και τις ανάγκες της μονάδας, θα συμβάλλει αναμφίβολα στην αρτιότερη λειτουργία της.

Δεδομένου ότι το Στρατόπεδο του 2/39 Σ.Ε. αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας του Μεσολογγίου, με πολλά κοινωνικά και οικονομικά οφέλη για ολόκληρο τον Δήμο, η συζήτηση στράφηκε τόσο στην σχέση του Στρατοπέδου με την πόλη, όσο και στις προοπτικές περαιτέρω αναβάθμισής του.

Συμφωνήθηκε η συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου και Στρατοπέδου, όσον αφορά τους διαγωνισμούς που προκηρύσσει το δεύτερο. Συνακόλουθα, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος, θα προβαίνει στην γνωστοποίηση των εν λόγω διαγωνισμών στις επιχειρήσεις-μέλη του, αφενός προς διευκόλυνση του Στρατοπέδου, αφετέρου προς ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, όπως πράττει επί σειρά ετών.

Τέλος, κοινός τόπος των συνδιαλεγόμενων ήταν η ανάγκη για περαιτέρω ανάδειξη του πολιτιστικού και ιστορικού πλούτου της ευρύτερης περιοχής Μεσολογγίου.

Ως εκ τούτου, η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου προτίθεται να συμβάλλει εμπράκτως στην προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει ο Σχης (ΠΖ) Δημήτρης Σπύρου, προς την κατεύθυνση αυτή, με την πρωτοβουλία του να εντάξει ξανά στην εκπαιδευτική δραστηριότητα της μονάδας, τις ξεναγήσεις των νεοσυλλέκτων στα ιστορικά αξιοθέατα της πόλης.

Η συνάντηση, που είχε περισσότερο εθιμοτυπικό χαρακτήρα, διεξήχθη σε ιδιαιτέρως θερμό και εποικοδομητικό κλίμα, με την δέσμευση αμφοτέρων των πλευρών για σταθερή και στενή συνεργασία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. RIPT

    Το χειροτερο ΚΕΝ της Ελλαδας, με διαφορα απ’ το δευτερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.