Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Συνάντηση για το γήπεδο Καλυβίων

Συνάντηση για το γήπεδο Καλυβίων
Λογότυπο Π.Α.Ο.Κ. Καλυβίων
Λογότυπο Π.Α.Ο.Κ. Καλυβίων

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του ΠΑΟΚ Καλυβίων ευχαριστεί τον Δήμο Αγρινίου για την ανταπόκρισή του στο αίτημα που αφορά την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δ.Δ. Καλυβίων.
Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας:
Το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Καλυβίων εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου και τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Γκρίζη, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα σχετικά με τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δ.Δ. Καλυβίων.
Στη συνάντησή μας διαπιστώσαμε ότι έχουν πλάνο αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών του Δήμου και εργάζονται για την υλοποίησή του, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Είναι επίσης εμφανής και η πρόθεσή τους για ουσιαστική παρέμβαση, ώστε το χωριό και η ομάδα μας να αποκτήσει ένα καλύτερο γήπεδο.
Με ταχύτατες διαδικασίες αρχίζουν τα έργα για την τοποθέτηση αυτόματου ποτιστικού συστήματος, την σπορά με φυσικό χλοοτάπητα και άλλες παρεμβάσεις που στοχεύουν να βελτιώσουν την εικόνα και λειτουργικότητα του γηπέδου μας.
Θα εργαστούμε όλοι μαζί ώστε να φτιάξουμε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της περιοχής, αποδίδοντάς το σύντομα για χρήση στη νεολαία και στην ομάδα μας .
Το Διοικητικό Συμβούλιο

http://kalyvia.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.