Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Συνάντηση Γιώργου Σωτηρόπουλου -Διοίκησης ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας

Συνάντηση Γιώργου Σωτηρόπουλου -Διοίκησης ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΕΣυνάντηση και εκτενή συζήτηση για όλα τα κρίσιμα θέματα επιχειρηματικότητας και υποδομών της Αιτωλοακαρνανίας είχαν την Τρίτη (19/9/2017),ο επικεφαλής της Κίνησης “Επιμελητηριακή Ανανέωση” και υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργος Σωτηρόπουλος, με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Στυλιανό Μπλέτσα και τον αντιπρόεδρο Παναγιώτη Ψυλλιά.
Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο και υπήρξε ταύτιση απόψεων για τα σημαντικότερα ζητήματα του Επιμελητηριακού και του Τεχνικού κόσμου της περιοχής καθώς και για τα προβλήματα των δύο θεσμών.
Και από τις δύο πλευρές αναγνωρίστηκε η αναγκαιότητα στενότερης και συχνότερης συνέργειας, με κοινές δράσεις που θα καταδείξουν την σημασία των έργων υποδομής στην ευρύτερη περιοχή αλλά και την αναγκαιότητα για ώθηση στην επιχειρηματική δράση και την καινοτομία.
«Τα προβλήματα της υπερφορολόγησης και της έλλειψης ρευστότητας είναι κοινά όμως οι λύσεις και οι ιδέες είναι σε κοινή κατεύθυνση, για τον Τεχνικό και τον Επιμελητηριακό κόσμο. Άρα από κοινού πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να δράσουμε μαζί με νέες ιδέες και πρωτοβουλίες των δύο θεσμών προς όφελος της παραγωγικότητας και της απασχόλησης» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σωτηρόπουλος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.