Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Ενημερώθηκε για τα ζητήματα του Μουσικού Ομίλου «Ιωσήφ Ρωγών» ο Κ. Καραγκούνης

Ενημερώθηκε για τα ζητήματα του Μουσικού Ομίλου «Ιωσήφ Ρωγών» ο Κ. Καραγκούνης

Τα θέματα του Μουσικού Ομίλου Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών» τέθηκαν  στην συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραγκούνη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στο Μεσολόγγι και στα πλαίσια της ο πρόεδρος Νεκτάριος Ζησιμόπουλος και το διοικητικό συμβούλιο παρουσίασαν και ανέπτυξαν στον κ. Καραγκούνη  τις δράσεις του Ομίλου καθώς και για τα ζωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Ομίλου, οι λύσεις από μεριάς του κ. Καραγκούνη ήταν άμεσες και τόνισε πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια του συλλόγου.

«Στην πορεία της συζήτησης, ο κ. Καραγκούνης, έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό για την πολυπληθή συμμετοχή νέων ανθρώπων στις τάξεις του συλλόγου καθώς και για τις αμέτρητες πολιτιστικές δράσεις εντός και εκτός Μεσολογγίου. Ανέφερε δε πως ο σύλλογος αποτελεί σοβαρό πολιτιστικό κύτταρο για τη νέα γενιά καθώς και δυνατό στοιχείο για την εξωστρέφεια της πόλης», αναφέρει ο Όμιλος .

Τα μέλη και το Δ.Σ .ευχαριστούν «για την άμεση και έμπρακτη στήριξη» τον κ. Καραγκούνη τονίζοντας πως «από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα τους».

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.