Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Συνάντηση με μαθητές οργάνωσε η ΚΝΕ στο Αγρίνιο για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Συνάντηση με μαθητές οργάνωσε η ΚΝΕ στο Αγρίνιο για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Σύσκεψη με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών και στο πλαίσιο των δεκάδων εκδηλώσεων-παρεμβάσεων που πραγματοποίησε πανελλαδικά οι ΚΝΕ αυτές τις μέρες, διοργάνωσε η Οργάνωση Μαθητών Αγρινίου.

Στη συζήτηση εκφράστηκε έντονα ο προβληματισμός αν «Ισχύει η διάκριση μαλακά – σκληρά ναρκωτικά;» Ακόμη, απασχόλησε πολύ πως η πανδημία και οι νέες συνθήκες που επέφερε συνδυάστηκαν με την διακίνηση των ναρκωτικών αλλά και την εξάπλωσή τους με νέους πιο εκσυγχρονισμένος τρόπους.

Στην ομιλία της η Μαριάνθη Παπαγαλάνη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ, μεταξύ άλλων ανέφερε: “Τα ναρκωτικά ως κοινωνικό φαινόμενο είναι αποτέλεσμα των καπιταλιστικών κοινωνιών. Όταν η πάλη ενάντια στα ναρκωτικά συνδεθεί με τη γενικότερη πάλη ενάντια στην εκμετάλλευση, στη προοπτική κατάργησή της τότε μόνο το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί πραγματικά. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ προβάλλουν ξεκάθαρα την εναντίωση τους στα ναρκωτικά και τη μόνη ρεαλιστική λύση για την αντιμετώπιση των τραγικών συνεπειών που επιφέρουν ιδιαίτερα στη νεολαία. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ”

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

 1. Αναρχικος Λόγος

  Λέμε Όχι σε όλα τα ναρκωτικά.
  Λέμε Όχι σε όλα τα ψυχοναρκωτικα.
  Λέμε όχι σε κουμμουνισμο.
  Λέμε Όχι στις σάπιες ιδεολογίες και ιδεοληψίες που αιματοκυλησαν το πλανήτη.

  Δεν έχουν καταλάβει ακόμα οι “ιεχωβαδες” κατά Τζίμη Πανούση του ΚΚΕ, ότι το μεγαλύτερο ναρκωτικό είναι η ψυχική προπαγάνδα του πολιτικου σεχταρισμου του ΚΚΕ Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.