Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Συνάντηση με τους δημάρχους Αγρινίου και Ναυπακτίας ζητά ο Καραπάνος για την Τριτοβάθμια

Συνάντηση με τους δημάρχους Αγρινίου και Ναυπακτίας ζητά ο Καραπάνος για την Τριτοβάθμια

Σε δήλωσή του αναφορικά με το σχεδιασμό της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αιτωλοακαρνανία, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νικόλαος Καραπάνος αναφέρει:
«Η δημιουργία ενός ισχυρού τριτοβάθμιου εκπαιδευτικού ιδρύματος στην Αιτωλοακαρνανία με στόχευση και προοπτική είναι κοινά αποδεκτή θέσητόσο εντός του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου όσο και από τους όμορους δήμους Αγρινίου και Ναυπακτίας.Η πρόταση των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Παναγιώτη Κατσούλη και Παντελή Καρατσόλη είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, καθώς θα πρέπει άμεσα ν’ αποσαφηνισθούν ζητήματα που προκύπτουν από την δημοσιοποίηση του σχεδίου νόμου που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας.

Στην κατεύθυνση αυτή, την Δευτέρα 8 Απριλίου θα ζητηθεί από τους συναδέλφους δημάρχους Αγρινίου και Ναυπακτίας συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε τα διαδικαστικά ζητήματα και να προσδιορίσουμε εφόσον το αποφασίσουμε την ημερομηνία της διεξαγωγής κοινής συνεδρίασης των δημοτικών συμβουλίων. Το σχέδιο νόμου ασφαλώς και πρέπει να έρθει στα δημοτικά συμβούλια για αποφάσεις, αφού αφορά και τους τρεις δήμους».

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Νικ

    Εμπα μπροστά καραπανο μπας και σωθεί τίποτε, γιατί εδώ στο Αγρίνιο ασχολούνται με πιο σοβαρά ;;;;;;; θέματα ;;;)

  2. Δημήτρης

    Πήρε τηλέφωνο ο Καραπάνος να εξηγήσει στον Παπαναστασίου ότι του πήρε την έδρα της Γεωπονικής.αχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.