Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Συνάντηση στην Περιφέρεια για τις μονάδες βιορευστών στην Χάλκεια και τον δρόμο της Παλιόσκαλας

Συνάντηση στην Περιφέρεια για τις μονάδες βιορευστών στην Χάλκεια και τον δρόμο της Παλιόσκαλας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 17 Νοεμβρίου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την εγκατάσταση μονάδων υδρογόνου-βιορευστών και βιοαερίων στην Χάλκεια, αλλά και για το θέμα του δρόμου Σκάλα – Παλιόσκαλα – Νεόκαστρο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Μπαλαμπάνης, ο Δήμαρχος Ναυπάκτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος, ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του δήμου Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας, αλλά και φορείς της περιοχής Νεοκαστρου-Λυγια-Σκαλας για το θέμα του δρόμου Σκάλα-Παλιοσκαλα-Νεοκαστρο.

Η συζήτηση για το θέμα που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τους κατοίκους της Χάλκειας, διήρκεσε αρκετή ώρα. Φορείς και κάτοικοι έχουν εκφράσει την αντίρρηση τους με την δημιουργία των μονάδων στην περιοχή.

συζήτηση συμμετείχαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γούλας και κ. Τραχύλης, οι Πρόεδροι των κοινοτήτων Κάτω Βασιλικής κ. Βαλμάς , Καλαβρούζας κ. Καλαβρουζιώτης και Γαβρολίμνης κ. Δεληγιάννης.

Επίσης παρευρέθηκαν μέλη του συλλόγου «Εν Πάτραις Ναυπακτίων» καθώς και ο Θανάσης Καλαβρουζιώτης, αντιπρόεδρος της ΟΣΥΝ.

Πηγή: nafpaktianews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.