Κυριακή, Ιανουάριος 20, 2019

Συνάντηση της Επιμελητηριακής Ανανέωσης του Γιώργου Σωτηρόπουλου με τα ΜΜΕ

 A

Γιώργος Σωτηρόπουλος: «Μπαίνει  τέλος  στην αποζημίωση του Προέδρου, τα οδοιπορικά μειώνονται  στο ελάχιστο και η εισφορά πέφτει στο κατώτατο επιτρεπτό όριο με την δική μας διοίκηση»

Συναντήθηκαν σήμερα στον πολυχώρο Emileon  οι υποψήφιοι της Επιμελητηριακής Ανανέωσης με τα ΜΜΕ της περιοχής- παρουσία και του Φώτη Κωστούλα, του Μάκη Μπελεβώνη και μελών του Δ.Σ. του Παναιτωλικού-με τον επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργο Σωτηρόπουλο να εξηγεί τους βασικούς άξονες και την φιλοσοφία του συνδυασμού για ένα νέο Επιμελητήριο, το οποίο, όπως ανέφερε, είναι επιδίωξη και του νέου νόμου που αναμένεται να δημοσιευτεί εντός των ημερών και να φέρει μεγάλες αλλαγές. Αλλαγές τις οποίες, όπως είπε ο κ. Σωτηρόπουλος «κάποιοι προσπαθούν να αποκρύψουν».

Ανάμεσα στα άλλα ο κ. Σωτηρόπουλος έκανε αναφορά σε κινήσεις που μπορούν άμεσα να γίνουν με βασικές την μείωση των εξόδων για τον Πρόεδρο που, όπως είπε, «αμισθί» είναι μόνο ως σχήμα λόγου. Καταργείται η αποζημίωση του Προέδρου, τα οδοιπορικά θα περιοριστούν για να διατεθούν οι πόροι σε σημαντικά αντικείμενα ενώ, αν και ο νόμος δεν επιτρέπει την πλήρη κατάργηση της εισφοράς στο Επιμελητήριο, εντούτοις υπάρχουν περιθώρια να πάει στο κατώτατο όριο που επιτρέπεται, εξήγησε.

«Είμαστε εκείνοι που βάζουμε το κλειδί στην επιχείρησή μας, ανάπτυξη είναι οι δουλειές και οι θέσεις εργασίας, το Επιμελητήριο δεν θα διοικηθεί ξανά από ανθρώπους που δεν έχουν επιχείρηση. Στόχος μας η ανατροπή μιας παγιωμένης κατάστασης η επιβράβευση των συναδέλφων που τα καταφέρνουν και,  με τη νίκη μας το Δεκέμβριο, ένα θεσμικό Επιμελητήριο που δεν θα χρειάζονται “νταραβέρια”», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σωτηρόπουλος.

B

sotiropoulos-syndyasmos3

Γ

Δ

Ε

ΣΤ

IMG_3133 IMG_3134

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Δημήτρης

    Άντε παιδιά κ είχατε μισή μέρα χωρίς ρεπορτάζ Σωτηροπούλου κ ανησυχησαμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.