Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Συναντήσεις του Προέδρου του Ελληνοβουλγάρικου Επιμελητηρίου στην Αιτωλοακαρνανία

koutsikos-konstantaras

Συνεχίστηκε το Σάββατο 31 Μαρτίου η σειρά επαφών και επισκέψεων του Επίτιμου Γενικού Προξένου του Ελ Σαλβαδόρ και Προέδρου του Ελληνοβουλγάρικου Επιμελητηρίου Παναγιώτη Κουτσίκου στην Αιτωλοακαρνανία.
Το πρωί είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το Μνημείο Πεσόντων στο Θερμό, την Ιερά Μονή Κοσμά Αιτωλού και το Αστυνομικό Τμήμα Θερμού όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Αλέξη Αντωνίου και ξεναγήθηκε στο Αστυνομικό Μουσείο.
Στη συνέχεια συναντήθηκε με το Δήμαρχο Θέρμου και ενημερώθηκε για την πορεία του δήμου και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί.
Στο Αγρίνιο συνάντησε μέλη της Βιοτριχωνίδας και συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας σχετικά με το λάδι και την ελιά.
Το μεσημέρι παρακάθησε στο γεύμα του Δήμου Μεσολογγίου και παρακολούθησε όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων των εορτών Εξόδου. Σήμερα θα βρίσκεται στην Ανάληψη Τριχωνίδας στις εορτές της Κυριακής των Βαΐων, ενώ θα δώσει το παρόν και στο Μεσολόγγι.
“Η προσπάθεια προβολής και ανάδειξης του τόπου μας συνεχίζεται. Η Αιτωλοακαρνανία έχει μεγάλες δυνατότητες και πρέπει να αναδειχθεί σε υψηλότερα επίπεδα ανάπτυξης” αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου “οι φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας” με πρωτοβουλία του οποίου γίνεται η επίσκεψη αυτή.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.