Κυριακή, Ιανουάριος 20, 2019

Συνάντηση του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων με υπηρεσιακούς παράγοντες της Π.Ε.

περιφερειακή ενότητα

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Αιτωλοακαρνανίας «Ο ΘΑΛΗΣ» με αντιπροσώπους της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανιας.
Αναλυτικά από το Δ.Σ του συλλόγου στην συγκεκριμένη συνάντηση η οποία διεξήχθη στο γραφείο του προϊσταμένου διεύθυνσης ανάπτυξης Π.Ε. κ. Γεράσιμου Γυφτογιάννη έλαβαν μέρος ο πρόεδρος του σωματείου Κωνσταντίνος Σελεβίστας , ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Μπούρας και ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Σιορίκης .
Από την Περιφερειακή Ενότητα μέρος έλαβαν ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ανάπτυξης Γεράσιμος Γυφτογιάννης , η Προϊσταμένη Τμήματος Επαγγέλματος Όλγα Μουτοπούλου , η Προϊσταμένη τμήματος Ανάπτυξης Αγρινίου Γεωργία Σχισμένου και ο Νικόλαος Νικολόπουλος από το τμήμα Επαγγέλματος Π.Ε Αιτ/νιας.
«Συζητήθηκαν πολλά και σημαντικά θέματα όπως ζητήματα που αφορούν τις άδειες ,τους ελέγχους , τους ελέγχους διμελούς οργάνου και άλλα περιφερειακά θέματα. Μετά το πέρας της συνάντησης η οποία διήρκησε σχεδόν δύο ώρες και οι δύο μεριές έμειναν ευχαριστημένες από την όλη συζήτηση», αναφέρει το Δ.Σ του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων εκφράζοντας την ελπίδα για μια καλή συνεργασία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.