Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Σύνδεσμος Γεωπόνων Αιτωλοακαρνανίας: χρηματικό ποσό στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στη μνήμη του Νίκου Σκιαδά

Σύνδεσμος Γεωπόνων Αιτωλοακαρνανίας: χρηματικό ποσό στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στη μνήμη του Νίκου Σκιαδά

Ευχαριστήριο της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Ευχαριστήριο απέστειλε η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου προς τον Σύνδεσμο Γεωπόνων Αιτωλοακαρνανίας για την προσφορά χρηματικού ποσού στη μνήμη του Νικολάου Σκιαδά.

Η επιστολή:

Αξιότιμοι κύριοι,

Η Πρόεδρος και τα μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΛΕΠΑΠ Αγρίνιου σας ευχαριστούν θερμά για την ευγενική σας χειρονομία να προσφέρετε χρηματικό ποσό 150€ στη μνήμη του συναδέλφου σας Νικολάου Σκιαδά.

Η ΕΛΕΠΑΠ σήμερα περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη ανθρώπους που πιστεύουν στο έργο της, που θα αγκαλιάσουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους, που θα συμπαρασταθούν και θα ενισχύσουν τους στόχους και τα όνειρα της.

Θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής, να συναντούν λιγότερες δυσκολίες και να αντιμετωπίζονται με περισσότερη ανθρωπιά. Θέλουμε να έχουν φίλους και να είναι λιγότερο μόνα. Θέλουμε τα «Γ ενναία μας παιδιά» να μπορέσουν να κάνουν τα «Βήματα ζωής».

Αυτοί είναι οι στόχοι που επικεντρώνονται οι προσπάθειες μας. αυτοί είναι οι σκοποί στους οποίους με την στήριξη σας θετικά συμβάλετε, για τα 147 παιδιά που έχουμε σήμερα στο παράρτημα ηλικίας 5 μηνών έως και 31 χρονών.

Ευχόμαστε σε σας και τα μέλη του συνδέσμου σας υγεία, ευτυχία, χαρά και ασφάλεια.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.