Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Συνέχεια δημοσιευμάτων για πώληση του Παναιτωλικού

Συνέχεια δημοσιευμάτων για πώληση του Παναιτωλικού

Επανέρχονται στο προσκήνιο δημοσιεύματα από αθηναϊκά μέσα  τα οποία και κάνουν λόγο για ενδεχόμενο πώλησης της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Προ διαστήματος, δημοσίευμα του sportime έκανε λόγο για συζητήσεις με υποψήφιους επενδυτές, ωστόσο από μέρους διοίκησης διαψεύστηκαν οι όποιες αναφορές.

Εσχάτως, εμφανίστηκε νέο δημοσίευμα το οποίο και επιμένει ότι η υπόθεση προχωρά και ότι οι ενδιαφερόμενοι είναι από το εξωτερικό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Δεν είναι κρυφό πως ο Παναιτωλικός είναι προς πώληση. Πριν από λίγο καιρό το sportime αποκάλυψε ότι οι εξελίξεις τρέχουν. Ο Φώτης Κωστούλας το διέψευσε κάνοντας ενδεχομένως ένα παιχνίδι τακτικής, όμως, οι πράξεις άλλα δείχνουν.

Οι επαφές ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους και τους ανθρώπους της ΠΑΕ Παναιτωλικός συνεχίζονται. Κατά πληροφορίες έχουν μπει και στην τελική ευθεία.

Αυτές τις μέρες υπήρξε ακόμη και άνθρωπος από τους υποψήφιους αγοραστές που βρέθηκε στο Emileon. Έβγαλε φωτογραφίες και ίσως έκανε και μία επιθεώρηση του χώρου γενικά.

Ονόματα και διευθύνσεις αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες, εφόσον έχουν κυλήσει όλα ομαλά. Ακόμη υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν. Το δεδομένο είναι ότι ο Φώτης Κωστούλας θέλει να αποχωρήσει και φαίνεται πως η επιθυμία του μετά από χρόνια έχει αρκετές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Όσο για τους ενδιαφερόμενους; Είναι από το εξωτερικό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.