Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Συνεχίζει την ιστορική πορεία του ο Κεραυνός Ποταμούλας

Συνεχίζει την ιστορική πορεία του ο Κεραυνός Ποταμούλας

Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Κεραυνού Ποταμούλας να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συνέχιση της πορείας του ιστορικού σωματείου στα γήπεδα της Αιτωλοακαρνανίας έγινε γνωστή μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

Αυτή έχει ως εξής:

“Φίλες και φίλοι του Αθλητικού μας Συλλόγου.

Μετά από την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, όπου συμμετείχαν άνθρωποι που στηρίζουν την ομάδα μας εδώ και πολλά χρόνια, αποφασίστηκε πως δεν μπορεί και δεν πρέπει να μπει τέλος στην πορεία του Κεραυνού ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ ⚡ παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν.

Η Ομάδα μας βρίσκεται συνεχόμενα στα ερασιτεχνικά γήπεδα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας απ το 1978 ως σήμερα, έτσι ένα τέλος την δεδομένη στιγμή, φαντάζει πρόωρο τόσο για τους ανθρώπους που αγαπούν τον σύλλογο, όσο και για αυτούς που με τόσους κόπους κατάφεραν να τον ιδρύσουν πριν από 42 Χρόνια.

Μάλιστα, προκειμένου να μην κλείσει το βιβλίο της Ιστορίας μας, σε ένα αρκετά συλλογικό κλίμα, το Διοικητικό Συμβούλιο πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις, πως η στήριξη στην ομάδα θα είναι ακόμη πιο εντατική και συλλογική.

Απευθύνουμε έτσι ένα μεγάλο κάλεσμα σε κάθε Ποταμιώτη, αλλά και κάθε άνθρωπο που αγάπησε και τίμησε αυτή την ομάδα, σε μια προσπάθεια να τα καταφέρουμε ακόμη μια χρονιά.

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές, είναι μεγάλη ανάγκη να μην διαλυθεί, κάτι που χτίστηκε με τόσο κόπο και ταυτόχρονα αποτελεί ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.