Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζει την προσφορά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

Συνεχίζει την προσφορά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

Τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και γραφική ύλη παρέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου στις Δομές Αστέγων και στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου. H ανακοίνωση:

Ο Σύλλογός μας με μεγάλη χαρά και έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, παρέδωσε στις Δομές Αστέγων και στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Αγρινίου τα τρόφιμα, τα είδη πρώτης ανάγκης και τη γραφική ύλη που συγκέντρωσε χάρη στη βοήθεια όλων.

Και οι δύο αυτές δομές επιτελούν ένα σπουδαίο έργο για την πόλη μας και συμβάλλουν στην ανακούφιση των ευπαθών ομάδων, ειδικά κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας τον τελευταίο καιρό.

Ευχαριστούμε θερμά τα super markets Σκλαβενίτης που είναι πάντα στο πλευρό μας, τα mini markets του κου Μπαρλίκα, της κας Πρωτόγερου και της κας Τσιλιγιάννη που βοήθησαν ανιδιοτελώς στη συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης και φυσικά όλους τους γονείς και τους φίλους του Συλλόγου μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν απλόχερα για τους συνανθρώπους μας. Επίσης ευχαριστούμε τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας: Χριστοδουλόπουλος, Μαργαρίτης, Προπαίδεια, Ελένη Χαντζή, Παιδαγωγικό Παιχνίδι, Παπαδάτος για την αμέριστη βοήθεια τους και την προσφορά της γραφικής ύλης για τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών.

Η σκέψη ότι ανακουφίζουμε έστω και ελάχιστα τον πόνο των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ευάλωτη θέση μας κάνει να αισθανόμαστε όλοι λίγο περισσότερο άνθρωποι.
Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία και Αγάπη!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.