Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

Συνεχίζει τις επαφές του με τους Αιτωλοακαρνάνες ο Σπηλιόπουλος

Σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας περιοδεύει και σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Σπηλιόπουλος, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του «Δυτική Ελλάδα- Μπροστά».

Χθες, το πρωί ο κ. Σπηλιόπουλος είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει στους κατοίκους των περιοχών Αγ. Ηλία – Σταμνάς – Αγγελοκάστρου – Καλυβίων -Δοκιμίου και Αγ.Κωνσταντίνου , βασικούς άξονες του προγράμματός του για την Αιτωλοακαρνανία, ενώ άκουσε από κοντά τα προβλήματα και τις αγωνίες των ανθρώπων που διαμένουν στα σημεία που βρέθηκε.

Το απόγευμα ο κ. Σπηλιόπουλος παρακολούθησε τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου του Αγρινίου Αγίου Χριστοφόρου, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με πολίτες στην αγορά της πόλης:

«Καθημερινά οικοδομούμε με τους πολίτες της Περιφέρειας σχέσεις εμπιστοσύνης. Με το Ειδικό Αναπτυξιακό μας σχέδιο που το παρουσιάζουμε στο λαό, χαράζουμε πολιτικές που οδηγούν στη δημιουργία θέσεων εργασίας και την ευημερία των πολιτών, κόντρα στον λαϊκισμό και τη δημαγωγία», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σπηλιόπουλος σε δήλωσή του από το Αγρίνιο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΒΡΕ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕ ? CHRISTOS

  2. Ανώνυμος συριζαιος

    ΌΝΤΩΣ ΓΙΑΤΊ ΠΑΙΔΕΥΣΑΙ ΤΖΆΜΠΑ… ΑΦΟΎ ΜΕ ΤΈΤΟΙΟΥΣ ΑΝΊΚΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΆΛΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΊΡΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΌ ΣΠΊΤΙ ΣΟΎ ΡΕ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕ…
    ΣΥΡΙΖΟΚΑΤΣΙΦΑΡΟΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΟΎΤΕ ΤΗ ΔΕΎΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΉ …Ο ΚΌΣΜΟΣ ΞΎΠΝΗΣΕ…ΑΝΤΕ ΓΕΙΆ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.