Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Κώστας Λύρος: “τα χωριά μας αξίζουν καλύτερη αντιμετώπιση”

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Κώστας Λύρος: “τα χωριά μας αξίζουν καλύτερη αντιμετώπιση”

Συνεχίζει τις περιοδείες σε όλο τον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ο υποψήφιος Δήμαρχος, Κώστας Λύρος, μαζί με στελέχη του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή».Χθες, 16/5/2019, επισκέφθηκε την Κατοχή στην δημοτική ενότητα Οινιαδών όπου συνομίλησε με τους κατοίκους και αντάλλαξε απόψεις για τα  προβλήματα της περιοχής.

O υποψήφιος Δήμαρχος και τα στελέχη της παράταξης παρακολούθησαν τον εσπερινό στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου και αντάλλαξαν ευχές με τους πιστούς που βρέθηκαν εκεί.

Στο τέλος της επίσκεψης ο Κώστας Λύρος δήλωσε: «Κάνουμε πράξη αυτό που υποσχεθήκαμε από την αρχή της προσπάθειάς μας. Να βρεθούμε κοντά στους δημότες και να έχουμε μαζί τους  ένα ουσιαστικό διάλογο.Ακόμη σε μια  περιοχή του Δήμου μας η  εγκατάλειψη είναι ολοφάνερη, τα προβλήματα πολλά.

Το οδικό δίκτυο σε κακή κατάσταση.Δεσμευόμαστε  για την επίλυση των  θεμάτων που αφορούν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών.Τα χωριά μας αξίζουν μια καλύτερη αντιμετώπιση και θα το κάνουμε πράξη την επόμενη μέρα.Τους το χρωστάμε».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.