Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση Μέντζου που συγκλόνισε το Αγρίνιο-Τι κατέθεσε σήμερα μια από τις αδερφές του

Συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση Μέντζου που συγκλόνισε το Αγρίνιο-Τι κατέθεσε σήμερα μια από τις αδερφές του

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τον φρικτό θάνατο του δασκάλου από το Αγρίνιο Νίκου Μέντζου.

Η δίκη σήμερα ξεκίνησε στις 10.30 και στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται η σύζυγός του που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από κοινού.

Η πρώτη μάρτυρας της σημερινής ημέρας ήταν η αδελφή του θύματος που όπως και η υπόλοιπη πατρική οικογένεια θεωρεί ότι η σύζυγος είναι η δράστης του εγκλήματος.

Όπως και τα δυο άλλα αδέλφια του Νίκου Μέντζου που κατέθεσαν την περασμένη Δευτέρα έτσι και η ίδια, περιγράφει το θύμα ως έναν κοινωνικό, δοτικό, χαρούμενο, εργατικό και καλό άνθρωπο, ενώ την σύζυγο την περιγράφει ως αυταρχική και σκληρή γυναίκα, που ήθελε να έχει τον πλήρη έλεγχο στα οικονομικά του σπιτιού, αλλά και γενικότερα στις δραστηριότητες του συζύγου της. Θεωρεί ότι ήταν ικανή να φθάσει στο έγκλημα, καθώς αισθάνθηκε πληγωμένη από την εξωσυζυγική σχέση του άνδρα της που την γνώριζε από την αρχή, ενώ γνώριζε και για τα δώρα που έκανε στην ερωμένη, μεταξύ των οποίων ήταν και ένα αυτοκίνητο.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για την υπόθεση που συνέβη τον Απρίλιο του 2011 όταν ο άτυχος δάσκαλος από το Αγρίνιο βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του σε λιοστάσι ιδιοκτησίας του. Αρχικά ο θάνατός του χαρακτηρίστηκε ως αυτοκτονία, όμως επειδή η πατρική οικογένεια δεν πίστεψε ποτέ κάτι τέτοιο, η υπόθεση πήρε άλλη τροπή.

aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.