Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019

Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών για την προστασία της οικογενειακής στέγης από τους πλειστηριασμούς

ypografes-pleistiriamoi (3)
Καθημερινά φορείς, οργανώσεις, σύλλογοι και σωματεία εντάσσονται στην κινηματική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την προστασία της οικογενειακής στέγης από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας και η βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και ισότητας φύλων Αναστασία Τογιοπούλου συναντήθηκαν με εκπροσώπους συλλόγων, οι οποίοι αφού ενημερώθηκαν για την ανάγκη της αλλαγής άρθρου του Συντάγματος και νομοθετικής ρύθμισης που θα προστατεύουν τους πολίτες από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, υπέγραψαν στην σχετική λίστα.

Ήδη να σημειωθεί πως εκατοντάδες είναι οι υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί -ενώ ο αριθμός αυξάνει καθημερινά- και οι οποίες θα σταλούν στην κυβέρνηση, ώστε να πεισθεί για την αναγκαιότητα της αλλαγής του νόμου.

Συγκεκριμένα σήμερα υπέγραψαν οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας «Ο Άγιος Χαράλαμπος», του Αχαϊκού Συλλόγου Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιβόλας, του Ομίλου Παράκτιων Αλιέων και Θαλασσίων Αθλημάτων ΟΠΑΘΑ (θα ζητηθεί από όλα τα μέλη του συλλόγου να υπογράψουν τις επόμενες ημέρες), η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Παράρτημα Πάτρας Αικατερίνη Πολυκρέτη-Γιώτη.

Να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου σε όλες τις εθελοντικές αιμοδοσίες που θα οργανωθούν στην Αχαϊα θα ζητείται από τους αιμοδότες να προσυπογράψουν στην κινηματική πρωτοβουλία, όπως ανάφεραν οι εκπρόσωποι των συλλόγων.

Τις επόμενες ημέρες τα στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που συνεχίζουν την ενημέρωση των πολιτών, θα συναντηθούν με τη διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ , τμήμα Δυτ. Ελλάδας , τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών κ.α.

ypografes-pleistiriamoi (2)

ypografes-pleistiriamoi (1)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.