Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε οικισμούς Ρομά στο Αγρίνιο

Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε οικισμούς Ρομά στο Αγρίνιο

Συνεχίζονται οι εργασίες απολύμανσης σε καταυλισμούς Ρομά στην περιοχή του Αγρινίου και σήμερα σειρά είχε ο οικισμός στο δημοτικό στάδιο .

«Η απολύμανση έγινε με βάση τους κανόνες για τη δημόσια ασφάλεια και υγιεινή», αναφέρει η δημοτική αρχή που εξέδωσε δελτίο τύπου για τη στοιχειώδη και αυτονόητη αυτή υποχρέωση της.

Οι απολυμάνσεις γίνονται και στο εσωτερικών των περισσότερων κατοικιών ενώ να σημειωθεί πως το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν δράσεις ενημέρωσης των Ρομά για τον κορωνοϊό και τα μέτρα υγιεινής ενώ τις επόμενες ημέρες θα τους διανεμηθούν είδη καθαριότητας και τρόφιμα καθώς και κρέας από το κοινωνικό παντοπωλείο.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου προέτρεψε τους κατοίκους να τηρούν τις οδηγίες για την προστασία τους , δηλώνοντας τα εξής: « Όλα τα μέτρα που λαμβάνουμε αφορούν στη θωράκιση της δημόσιας υγείας. Κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να προστατευθούν οι ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού.Παράλληλα με την απολύμανση θα προχωρήσουμε στη διανομή τροφίμων και νερού, ειδών ατομικής υγιεινής και απολυμαντικών. Ενώ συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας και του Πρασίνου του Δήμου Αγρινίου θα απομακρύνουν μπάζα, χόρτα και σκουπίδια. Είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στηνασφάλεια των πολιτών ιδιαίτερα αυτήν την κρίσιμη περίοδο».

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.