Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2020

Συνεχίζονται οι δράσεις στην Ανάληψη Τριχωνίδας

Μετά τις σημαντικές εκδηλώσεις με μεγάλη συμμετοχή του καλοκαιριού, οι δραστηριότητες στην όμορφη Ανάληψη του Δήμου Θέρμου συνεχίζονται.

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου από το μεσημέρι θα διοργανωθεί η 1η Γιορτή Τράγου με δωρεάν τράγο και ζωντανή παραδοσιακή μουσική.

Την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου με αφορμή τα 500 χρόνια από το μαρτύριο του Αγίου Ιακώβου θα πραγματοποιηθεί Θεία λειτουργία στην Ιερά Μονή Ιωάννη Προδρόμου και για το σκοπό αυτό διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο”ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ” εκδρομή με αφετηρία το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο.

Εξίσου σημαντική είναι και η παρουσίαση βιβλίου με τίτλο “Κατάθεση Ψυχής” του γνωστού οικονομολόγου Γιώργου Σαρδέλη την Κυριακή 10 Νοεμβρίου με την παρουσία σημαντικών ανθρώπων από όλο το φάσμα δραστηριοτήτων.

Σε ανακοίνωση του ο Πολιτιστικός Σύλλογος  “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΄΄ αναφέρει : “η Ανάληψη και αυτή την περίοδο θα βρεθεί στο επίκεντρο των γεγονότων με σειρά εκδηλώσεων που στόχο έχουν να την αναδείξουν και προβάλλουν. Θεωρούμε ότι είναι κάτι που το αξίζει ο τόπος μας και οι κάτοικοί του με αποκορύφωμα βέβαια μια τριήμερη εκδήλωση στο τέλος της χρονιάς…”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.