Παρασκευή, 16 Απριλίου, 2021

Συνεχίζονται οι έρευνες στη Σταμνά για τον αγνοούμενο από το Αγρίνιο

Συνεχίζονται οι έρευνες στη Σταμνά για τον αγνοούμενο από το Αγρίνιο

Στην αναζήτηση ενός άνδρα από το Αγρίνιο, που εξαφανίστηκε στις αρχές Φλεβάρη στην Σταμνά, επανήλθαν οι αρχές μετά από έκκληση των συγγενών του.

Ο άνδρας είχε επισκεφθεί φίλο του στην Σταμνά, όπου έφτασε με το μηχανάκι του, αλλά δεν επέστρεψε στο σπίτι του στο Αγρίνιο. Έτσι ξεκίνησαν αναζητήσεις και τότε είχε βρεθεί το μηχανάκι του πεσμένο στην άκρη ενός χωραφιού, στην άκρη του χωριού, ενώ, όπως λένε οι πληροφορίες, εκεί είχαν βρεθεί και προσωπικά του αντικείμενα, όπως το κινητό του, τα τσιγάρα του, κλπ.

Οι αναζητήσεις τότε σταμάτησαν καθώς ο άνδρας αρκετές φορές, όπως είπαν οι οικείοι του απουσίαζε για αρκετές ημέρες. Όμως οι συγγενείς επανήλθαν διότι παρατήρησαν ότι ο τραπεζικός του λογαριασμός δεν κινήθηκε, δηλαδή ο ίδιος δεν έκανε ανάληψη των χρημάτων που λαμβάνει κάθε μήνα στην τράπεζα από κάποια επιδόματα, όπως συνήθιζε. Έτσι ανησύχησαν για την τύχη του και άρχισαν πάλι οι αναζητήσεις στην περιοχή με την βοήθεια της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, χωρίς όμως να βρεθεί κανένα ίχνος του αγνοούμενου.

Μάλιστα κλήθηκαν για κατάθεση τόσο ο φίλος του, όσο και άλλοι κάτοικοι της Σταμνάς καθώς και ο πρόεδρος του χωριού, προκειμένου να βοηθήσουν τις αρχές αν τυχόν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή τους.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ-aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.