Με κατοίκους σε Αράκυνθο, Μακρυνεία και Λυσιμαχεία συναντήθηκε ο Γιώργος Παπαναστασίου και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή Τόπος να Ζεις».
Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν Κεράσοβο, Παπαδάτες, Ματαράγκα, Λιθοβούνι, Τριχώνιο, Γραμματικού, Ζευγαράκι, Κλεισορρεύματα και Λυσιμαχεία.
«Η ζεστή ανταπόκριση των κατοίκων μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Μιλάμε για όλα αυτά που αφορούν την καθημερινότητα και εξηγούμε τους στόχους που θέτουμε για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος Αγρινίου. Κάθε μέρα κάνουμε έργα χρήσιμα για τους πολίτες. Η πορεία μας είναι μόνο προς τα εμπρός», ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου.
3 Σχόλια
Τι λέει ο άνθρωπος; κάνει έργα χρήσιμα καθημερινά για τους πολίτες. Αν όχι ο ίδιος να μας πει κάποιος από τους ακολούθους του ένα έργο που έκανε στον Αράκυνθο.
Κ α ν ε ν α. Για όνομα του θεού όχι άλλα ψέματα. Ο λαός τιμωρεί δήμαρχε και το βράδυ των εκλογών ζηγωνει.
Δεν έχεις κάνει έργα, σταμάτα να το λες. Αν έχεις κάνει, απαριθμησε τα. Ο βασιλιάς είναι γυμνός
Ρε Γιωργη τι εργα εκανες ειδικα στα χωρια ΤΙΠΟΤΑ μας κοροιδευεις ρημαξες το Αγρινιο!!! Τι να πω αναπτυξη λεει ο Γιώργης με τις πεζοδρομήσεις και την πισσα ερχεται αναπτυξη!!! καντε μια βολτα μονο στο κεντρο να δειτε ποσα μαγαζια εχουν κλεισει !!! Το παλιο νοσοκομειο τι χαλια ειναι αυτα πανε ολοι οι παραβατικοι εκει μεσα!!!! Εκανε αναπλαση στο παρκο οι μαντρότοιχοι ετοιμοι να πεσουν !!! Τι να πω για Τριαντεικα Νεαπολη Ζαπαντι Δοκιμι !! Η κοροιδοια προσωποποιημένοι!!! Εκλεισε ολο το Αγρινιο 6 μηνες πριν τις εκλογες να το φτιαξει!! Τι να πω για τη φιλαρμονικη που παρελαβε ενα στολιδι για το Αγρινιο και την ρημαξε τη διελυσε 9 χρονια!!! Ειναι μεγαλο το κοστος!! τι λες ρε Γιωργη η βανδη δεν ειναι κοστοσ!!!