Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Συνεχίζονται οι προσπάθειες παραμονής του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Βόνιτσα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες παραμονής του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Βόνιτσα

Μετά την μεγάλη κινητοποίηση των τοπικών αρχών και την απόφαση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας να μεταφέρει όλες τις καταθέσεις του στο κατάστημα της Πειραιώς, γίνεται ακόμη μια νέα προσπάθεια για την επικείμενη συνεργασία της τράπεζας Πειραιώς με την εταιρεία AVRAMAR Ανδρομέδας στα πλαίσια των κινήσεων του Δήμου για την ενίσχυση και αναβάθμιση του τοπικού καταστήματος.

Σε συνάντηση προχώρησε ο Δήμαρχος Γεώργιος Αποστολάκης με την παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Τσακάλη Κωνσταντίνου με τον διευθυντή της AVRAMAR κ. Μούκα Γαβριήλ, τον νέο διευθυντή του καταστήματος Πειραιώς κ. Λάζαρη Ηλία καθώς και τον περιφερειακό διευθυντή των τριών καταστημάτων Πρέβεζας, Λευκάδας και Βόνιτσας κ. Μπενετάκο Περικλή.

Στην συνάντηση αυτή ο κ. Μούκας δεσμεύτηκε για την αρχή μιας νέας συνεργασίας για την ενίσχυση της τράπεζας ώστε να αποτραπεί το κλείσιμο του εν λόγο καταστήματος.

«Καλούμε όλους τους συνδημότες επιχειρηματίες η μη να στηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια και να ξεκινήσουν μια συνεργασία με το κατάστημα Πειραιώς Βόνιτσας», καταλήγει η σχετική ενημέρωση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.