Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Συνεδριακό κέντρο και πολεμικό μουσείο στο χώρο του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων λέει ο Βίτσας

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας ουσιαστικά επιβεβαιώνει το επικείμενο κλείσιμο του στρατοπέδου του Μεσολογγίου.
MESSOLONGHINEWSΤο θέμα των οικονομικών επιπτώσεων που θα υπάρξουν για την πόλη του Μεσολογγίου από τη σχεδιαζόμενη κατάργηση του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, έθεσε στην ηγεσία του υπουργείου Άμυνας ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.
Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, αφού επανέλαβε ότι το μέτρο είναι γενικό για όλη τη χώρα και για όλα τα κέντρα νεοσυλλέκτων, εκτίμησε ότι οι ενδεχόμενες επιπτώσεις θα ισοσκελιστούν ή και θα υπερκεραστούν διότι, όπως έκανε γνωστό, στον χώρο του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων πρόκειται να δημιουργηθεί συνεδριακό κέντρο και πολεμικό μουσείο.
Σε κάθε περίπτωση, ο αναπληρωτής υπουργός είπε ότι είναι ανοικτός σε διάλογο για το θέμα αυτό και ο Γιώργος Βαρεμένος δεσμεύθηκε να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες ώστε ο διάλογος αυτός να υπάρξει και να είναι παραγωγικός.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Λαυρέντης

  Τα hot spots συνεδριακά κέντρα τα λένε οι συριζαίοι.

 2. Γιαννης

  Το βλέπω να ξαναβγαινουν κυβέρνηση σε 1000 χρονια

 3. Δημήτρης

  Θα γίνει όσο έγινε κ το παλιό νοσοκομείο Αγρινίου.
  Αφήστε κ τίποτα σε αυτή τη φτωχομανα την Αιτωλοακαρνανία ρε αλήτες δεξιοί και αριστεροί.
  Πουλημένοι όλοι σας δεν έχετε φιλότιμο

 4. Νικος

  Όσο η Αιτωλοακαρνανία θα βρίσκεται στην περιφέρεια Πατρών, γιατί έτσι θα έπρεπε να λέγεται σαν τσόντα αυτά θα γίνονται …….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.