Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Συνεδρίασε το Συντονιστικό του Δήμου Αγρινίου

Συνεδρίασε το Συντονιστικό του Δήμου Αγρινίου

Με συμμετοχή επιχειρησιακών στελεχών και υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό  Όργανο με θέμα την “αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων εν όψει χειμερινής περιόδου 2020-2021».

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου έχουν προηγηθεί  δύο έκτακτες συνεδριάσεις  του Συντονιστικού με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα στον Δήμο. «Είμαστε σε εγρήγορση και επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων που προκύπτουν από τα πλημμυρικά φαινόμενα. Όλοι εμείς που μετέχουμε στο Συντονιστικό αποδείξαμε ότι  υπάρχει συνεργασία και τα συνεργεία ήταν επί ποδός για να σπεύσουν όπου υπήρχε ανάγκη. Η Δημοτική Αρχή κατάφερε τα προηγούμενα χρόνια να θωρακίσει σημεία που δημιουργούνταν έντονα προβλήματα όπως πχ. στην περιοχή του κτιρίου ΕΛΕΠΑΠ όπου υλοποιήσαμε ένα σημαντικό αντιπλημμυρικό  έργο. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και επαγρύπνηση», είπε.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σωτήρης Κολοβός, Κ. Καλαντζής, Χρ.Γκούντας, M.Σκορδόπουλος, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιτωλοακαρνανίας  Χριστόφορος Μπόκας,  ο Δ.Π.Υ Αγρινίου Ευστράτιος Πετράκης, ο Διευθυντής Αστ. Τμήματος  Γ. Σταμουλακάτος, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Κ. Κιτσοπάνος, εκπρόσωπος του Δασαρχείου, πρόεδροι Κοινοτήτων και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.