Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Συνεδρίαση ΠΑΣΟΚ με Ξεκαλάκη

Συνεδρίαση ΠΑΣΟΚ με Ξεκαλάκη

pol-pasok-ksekalakis8

Στο Αγρίνιο βρέθηκε χθες ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης.
Εν όψει των εκλογών των αποκεντρωμένων δομών του ΠΑΣΟΚ, σε νομαρχιακό και δημοτικό επίπεδο, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, μίλησε σε ανοιχτή Συνέλευση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας για τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις και την πορεία των διαδικασιών για την ανασυγκρότηση της Προοδευτικής Παράταξης.
«Στην προσπάθεια που κάνει για την ανασυγκρότηση του χώρου, το ΠΑΣΟΚ γυρίζει πίσω στη Βάση του και δίνει έμφαση στις οργανώσεις του σε νομαρχιακό και δημοτικό επίπεδο . Πιστεύουμε πως μέσα από αυτή τη διαδικασία θα επανασυνδεθούμε με τις τοπικές κοινωνίες και αυτές θα ενημερωθούν για τις θέσεις μας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Ξεκαλάκης.
Δήλωσε επίσης τα εξής: «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα αποδώσουν οι προσπάθειες μας γιατί έχουν αγκαλιαστεί από την κοινωνική μας βάση. Αυτό είναι το ζητούμενο. Δε συζητάμε για συμφωνίες κορυφής συζητάμε για συμφωνίες οι οποίες σφυρηλατούνται μέσα στους χώρους δουλειάς ,στην Αυτοδιοίκηση και τους επιστημονικούς φορείς. Και ως εκ τούτου, πιστεύω θα πάνε πολύ καλά τα πράγματα. Στις 3 Ιουλίου ολοκληρώνει τη δουλειά της η επιτροπή που έχει συσταθεί και με το Ποτάμι, υπάρχει μια σύγκλιση στις απόψεις και νομίζουμε ότι από εκεί θα αποτυπωθεί το αποτέλεσμα των ενεργειών που θα ακολουθήσουν.”

pol-pasok-ksekalakis
pol-pasok-ksekalakis2
pol-pasok-ksekalakis3
pol-pasok-ksekalakis4
pol-pasok-ksekalakis5
pol-pasok-ksekalakis6
pol-pasok-ksekalakis7
pol-pasok-ksekalakis8
pol-pasok-ksekalakis9

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.