Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020

Συνεδρίαση στο Αγρίνιο για την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων

mixalosΗ Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων απεδέχθη την πρόσκλησή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, θα συνεδριάσει το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 και ώρα 10.00 π.μ.  στο Αγρίνιο. H συνεδρίαση θα λάβει χώρα στην έδρα του Επιμελητηρίου ( επί της οδού Παπαστράτου 53 & Σμύρνης, 1ος όροφος), με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:
09.30-10.00: Προσέλευση
10.00-12.30:
• Χαιρετισμοί Επισήμων.
• «Συμφωνία μεταξύ Ελληνικής Κυβέρνησης και θεσμών στο Eurogroup και οι επιπτώσεις της στις επιχειρήσεις και γενικότερα στην Ελληνική Οικονομία»: εισηγητής κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.
• «Τα Επιμελητήρια ως βασικοί συντελεστές ανάπτυξης στην οικονομία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος»: εισηγητές: κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και κα Μάγδα Πετροπούλου, Γενική Διευθύντρια Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
• «Τρέχουσες εξελίξεις περί του νέου νόμου πνευματικών δικαιωμάτων και της ΑΕΠΙ Α.Ε. – Συμφωνία Συνεργασίας ΚΕΕ – ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ»: εισηγητής κ. Στυλιανός Μωραΐτης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ξάνθης – Συντονιστής της Επιτροπής για την τροποποίηση του Νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων της ΚΕΕ.
• 12.45-13.30: Κοινή συνέντευξη τύπου των κ.κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Παναγιώτη Τσιχριτζή, Προέδρου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.