Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: «Τα ποντίκια φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί», είπε ο Απ.Κακλαμάνης για όσους προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: «Τα ποντίκια φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί», είπε ο Απ.Κακλαμάνης για όσους προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ

«Ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεκαθάρισε. Κάθε σπίτι έχει τον απόπατό του» είπε χαρακτηριστικά…

Σκαμπρόζικες παρομοιώσεις έκανε ο Απόστολος Κακλαμάνης, αναφερόμενος ουσιαστικά στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που μετά το 2012 αποχώρησαν για άλλους πολιτικούς χώρους και κυρίως προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στο 3ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, τόνισε ότι «η επιστροφή στα σύμβολα και τον τίτλο δεν σημαίνει αναπαλαίωση» και πρόσθεσε με νόημα για τα στελέχη που αποχώρησαν την τελευταία δεκαετία: «Ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεκαθάρισε. Κάθε σπίτι έχει τον απόπατό του» είπε χαρακτηριστικά, ενώ επιχειρώντας να δώσει εξήγηση για τους λόγους που αποχώρησαν τα – πρώην πλέον – στελέχη του κόμματος, τα συνέκρινε με «ποντίκια» που δεν είχαν λόγο παραμονής στο ΠΑΣΟΚ, από τη στιγμή που είχε πάψει να είναι κόμμα εξουσίας.

«Τα ποντίκια φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Κακλαμάνης.

Θεοδωρής Λαπαναϊτης

in.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Γιάννης

  Αυστηρό μήνυμα, αλλά δίκαιο και αληθινό… !!

  Με άλλα λόγια, ο Απόστολος Κακλαμάνης υποστήριξε ότι, όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ εντάχθηκαν στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το έκαναν για να καταλάβουν θέσεις εξουσίας, και όχι για να συμβάλλουν στην διεύρυνση της ριζοσπαστικής αριστεράς…όπως υποκριτικά δήλωναν.

  Τέτοια ” ποντίκια ” υπάρχουν και στην Αιτωλοακαρνανία….
  Ελπίζω, να πάρουν την απάντηση τους στις επόμενες εθνικές εκλογές από τους δημοκράτες πολίτες του Αγρινίου και του νομού μας. Διότι , αγαπητοί φίλοι , όπως πολύ καλά ξέρετε, η έννοια ” οραματιστής” δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τη έννοια ” τυχοδιώκτης ” της πολιτικής !!

  Άλλωστε, οι αριβίστες με ξεπερασμένες και αναχρονιστικές πολιτικές αντιλήψεις δεν ανήκουν στο χώρο της κεντροαριστεράς … Ίδωμεν.

 2. Τέκτων

  Η προσφορά του ΣΥΡΙΖΑ στο ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι σπουδαία και ανεκτίμητη. Λειτούργησε ως η αποχέτευση του τέλους της μεταπολίτευσης, συλλέγοντας τις ακαθαρσίες από όλα τα πολιτικά κόμματα. Στελέχη και ψηφοφόρους. Παρατηρώντας τις σωληνώσεις θα δείτε ότι αυτές τοποθετούνται με κλίση και έτσι με τη βοήθεια της βαρύτητας οι ακαθαρσίες δεν γυρίσουν πίσω. Η ιστορία να τραβήξει το καζανάκι!

 3. Ο θαλλασολυκος

  Σιγά τι είπε ο Κακλαμάνης και έπεσαν να τον φάνε. Κάθε μέρα ο παυλαρας. Στη βουλή και στα σοσιαλ ξερνάει εμετικά σχόλια προς όλες τις κατευθύνσεις και και. Οι συριζαιοι κάμουν γαργαρα.υποκριτες….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.