Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Έτσι συνέβη η εξαφάνιση του 29χρονου στον Αμβρακικό-βίντεο από τις έρευνες

Έτσι συνέβη η εξαφάνιση του 29χρονου στον Αμβρακικό-βίντεο από τις έρευνες

Συνεχίζεται η αγωνία για τον εντοπισμό του 29χρονου Tάσου Κόπανου στον Αμβρακικό

Τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το ατύχημα στον Αμβρακικό Κόλπο στην περιοχή του Μενιδίου με αγνοούμενο τον 29χρονο Τάσο Κόπανο φέρνει στη δημοσιότητα το e-maistros.gr.

Το περιστατικό συνέβη  λίγα μίλια από το Μενίδι και λίγα μέτρα από την ακτή κοντά σε ιχθυοτροφικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην περιοχή.

Οι δύο φίλοι βρισκόταν εν πλω για το σημείο την ώρα που στον ουρανό είχαν ήδη αρχίσει να συγκεντρώνονται σύννεφα, κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να προβλέψει πόσο γρήγορα εξελισσόταν το φαινόμενο της καταιγίδας που σε ελάχιστο χρόνο έφτασε και έπληξε την περιοχή.

Από τη φουρτούνα που προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι ο 29χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στη θάλασσα μαζί με ένα κομμάτι από την τέντα της βάρκας από όπου προσπαθούσε να κρατηθεί.

Η βάρκα δεν βούλιαξε ούτε ανετράπη αλλά οι καιρικές συνθήκες εκείνη την στιγμή ήταν πολύ δύσκολες για τον εντοπισμό του 29χρονου που μετά την πτώση στη θάλασσα χάθηκε αμέσως από την επιφάνεια και έκτοτε αγνοείται.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Από νωρίς το πρωί σήμερα Σάββατο για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή του Μακρυνόρους για τον εντοπισμό του 29χρονου. Στις έρευνες συμμετέχουν δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος και περίπου 10 καΐκια. Στο πιθανό σημείο εντοπισμού επιχειρούν τρεις δύτες του Λιμενικού Σώματος.

Πηγή: e-maistros.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.