Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Συγγενείς και φίλοι Ειρήνης Λαγούδη από Σέρρες: “Ζητάμε να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη”

Συγγενείς και φίλοι Ειρήνης Λαγούδη από Σέρρες: “Ζητάμε να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη”

LAGOUDI-1
Συγγενείς και φίλοι της Ειρήνης Λαγούδη από τον τόπο καταγωγής της μητέρας της, τον Δραβήσκο Σερρών, με επιστολή τους επιμένουν πως πρόκειται για ανθρωποκτονία και ζητούν να βρεθούν οι ένοχοι για το θάνατο της 44χρονης. Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Θλίψη, θυμός και οργή! Αυτά είναι τα συναισθήματα που μας διακατέχουν από την ώρα που μάθαμε για τον χαμό της Ρηνούλας μας.

Θλίψη γιατί έφυγε από δίπλα μας το πιο χαμογελαστό παιδί της οικογένειάς μας. Το χαμόγελό της, ήταν αυτό που όποτε ερχόταν στο χωριό μας γιορτές και καλοκαίρια, με τους πάντα πρόσχαρους και χαμογελαστούς γονείς της, τον Παναγιώτη και τη Στεργιανή πρώτα, και έπειτα με τη δική της οικογένεια, τον «λατρευτό της καρδιάς της» όπως μας έλεγε για τον άνδρα της Σπύρο και τα παιδιά της, μάς γέμιζε δύναμη και ελπίδα για να συνεχίσουμε και εμείς τον δικό μας δρόμο, προσπερνώντας τις όποιες δυσκολίες όπως έκανε και η ίδια σε κάθε εμπόδιο της ζωής της, μικρό ή μεγάλο. Θλίψη γιατί άφησε πίσω της τρία υπέροχα παιδιά.

Θυμός και οργή συγχρόνως, γιατί ο τρόπος του θανάτου της, η δολοφονία της, είναι ότι πιο βάναυσο και απάνθρωπο μπορεί να χωρέσει ο νους του ανθρώπου!

Όλοι εμείς, συγγενείς και φίλοι της Ρηνούλας από το Δραβήσκο Σερρών, που τη ζήσαμε από μικρή, ζητάμε με την ενέργειά μας αυτή και έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική Αστυνομία, να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δε θέλουμε να λειτουργήσουμε εκδικητικά, δε θα μας το επέτρεπε η Ρηνούλα να λειτουργήσουμε έτσι! Θέλουμε όλοι να αναπαυθεί η ψυχή της εν ειρήνη για να μπορέσουν και τα παιδιά της να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Υπογραφές Συγγενών και Φίλων της Ρηνούλας

Πηγή: onairnews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.