Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Λόγω συνταξιοδότησης απώλεια τριών  σπουδαίων ιατρών για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Λόγω συνταξιοδότησης απώλεια τριών  σπουδαίων ιατρών για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου

«Το γεγονός αυτό δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά σηματοδοτεί κυρίως την μεγάλη απώλεια τριών  σπουδαίων Ιατρών που υπηρέτησαν με υψηλό αίσθημα ευθύνης τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής στον τομέα της δημόσιας υγείας», δηλώνει ο  αναπληρωτής διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου “Χατζηκώστα”, Παναγιώτης Παπαδόπουλος για την συνταξιοδότηση των Διευθυντών της Ορθοπεδική, της Χειρουργικής και της ΩΡΛ κλινικής του νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Αναλυτικά η δήλωσή του κ. Παπαδόπουλου αναφέρει τα εξής:

Το τέλος Δεκέμβρη 2019 αποχωρούν λόγω συνταξιοδότησης από το Νοσοκομείο μας οι Διευθυντές Ορθοπεδικής, Χειρουργικής και ΩΡΛ , Νικόλαος Μαρκαντώνης , Σπυρίδων Κέκελος , Χρήστος Τζαμαλής.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά σηματοδοτεί κυρίως την μεγάλη απώλεια τριών (3) σπουδαίων Ιατρών που υπηρέτησαν με υψηλό αίσθημα ευθύνης τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής στον τομέα της δημόσιας υγείας.

Ταυτόχρονα όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως στις δύσκολες στιγμές κράτησαν ΟΡΘΙΑ την Νοσηλευτική μας Μονάδα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τα τελευταία τρία (3) χρόνια που συνεργάστηκα μαζί τους το μόνο που έχω να πω είναι ότι επιβεβαιώθηκαν στο έπακρο , το ήθος , η αξιοπρέπεια , ο σεβασμός στον ασθενή και το πάθος για αυτό που υπηρέτησαν.

Επιθυμώ δημόσια να τους ευχαριστήσω και να πω ότι ο δρόμος που χάραξαν και άνοιξαν θα είναι φωτεινό παράδειγμα για όσους θα τον ακολουθήσουν καθώς και για την Διοίκηση του Νοσοκομείου μας.
Νίκο , Σπύρο, Χρήστο καλή συνέχεια στο όμορφο της ζωής σας ταξίδι.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.